Eden Hazard behoort tot selectie Real Madrid voor Champions League finale

UEFA Champions League | Real Madrid-coach Carlo Ancelotti heeft zijn selectie voor de finale van de Champions League, zaterdagavond in Parijs tegen Liverpool, bekendgemaakt. De herstelde Eden Hazard behoort zoals verwacht tot de kern, net als doelman Thibaut Courtois.

Door Belga

Deel dit nieuws

Hazard is helemaal hersteld van de operatie aan zijn rechterenkel eind maart. De Rode Duivel liet toen een plaatje weghalen dat in maart 2020 werd aangebracht. Ancelotti zei dinsdag op zijn persbabbel nog "een gemotiveerde Hazard" te zien. "Hij traint goed en kan spelen in de finale", aldus de Italiaan.

Ook David Alaba en Gareth Bale behoren tot de selectie van Ancelotti. Alaba, een vaste waarde bij de Spaanse kampioen, ontbrak de afgelopen weken door een beenblessure. De medische staf heeft hem op tijd fit gekregen voor de Europese finale.

Bale stond de laatste weken aan de kant met rugklachten. De 32-jarige Welshman, die deze zomer vertrekt uit Madrid, kwam dit seizoen amper in actie. Bale won met Real al vier keer de Champions League en besliste als invaller de finale van 2018 tegen Liverpool met twee doelpunten, waarvan de eerste met een omhaal (3-1).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top