Salah blijft nog minstens één seizoen bij Liverpool: "Nadien zien we wel weer"

Premier League | De Egyptische aanvaller Mo Salah komt ook volgend seizoen nog uit voor Liverpool, waar hij zijn laatste contractjaar ingaat. Indien er geen verlenging komt, dreigen The Reds hem in juni 2023 transfervrij te moeten laten gaan, terwijl zijn marktwaarde momenteel nog op 100 miljoen euro staat.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Over contractbesprekingen wil ik het niet hebben. Volgend seizoen blijf ik bij Liverpool. Dat is zeker. En nadien zien we wel weer", bekende Salah tijdens het persmoment, drie dagen voor de langverwachte finale van de Champions League. In het Parijse Stade de France staat Liverpool zaterdagavond tegenover het Real Madrid van Thibaut Courtois en Eden Hazard.

De focus van de Egyptenaar, samen met Kevin De Bruyne momenteel zowat de beste speler in de Premier League, ligt volledig op die finale. "Nu met andere zaken bezig zijn, dat zou pas egoïstisch zijn", aldus Salah. "Het is een belangrijke week voor de club. Ik wil Hendo (aanvoerder Jordan Henderson, red) zaterdag die beker met de grote oren weer in de lucht zien steken."

In 2018 verloor Liverpool na een dramatische avond in Kiev de CL-finale tegen Real, een jaar later was het toch prijs - onder meer dankzij een doelpunt van Divock Origi - in een Engels onderonsje tegen Tottenham Hotspur. Dit seizoen gaan ze voor de treble, na eerdere winst in de FA Cup en de League Cup. In de Premier League moesten ze zondag de landstitel aan Manchester City laten.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top