Riot Games onthult Bel'Veth, de nieuwste champion op League of Legends

League of Legends | De League of Legends-ontwikkelaars hebben dinsdag de volgende Champion van Summoner's Rift bekendgemaakt. Zeg hallo tegen Bel'Veth, Empress of the Void.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Drie maanden na de release van Renata Glasc hebben de ontwikkelaars van League of Legends op dinsdag 24 mei een nieuwe Champion onthuld. De Summoner's Rift is klaar om Bel'Veth te verwelkomen, ook bekend als de Empress of the Void. Ontdek meer over de vaardigheden van deze nieuwe Champion, die gezien haar spreukenpakket, haar thuis zou moeten maken in de jungle.

Passive - Death in Lavender

Na het gebruiken van een ability, krijgen Bel'Veth's volgende twee aanvallen een verhoogde aanvalssnelheid. Telkens wanneer Bel'Veth een groot monster of Champion uitschakelt, krijgt ze permanente extra aanvalssnelheid, in de vorm van Lavender charges. Bel'Veth valt sneller aan dan normaal en heeft geen aanvalssnelheidslimiet. Haar aanvallen en on-hit effects brengen verminderde schade toe, en ze wint niet aan aanvalssnelheid door het behalen van levels.

 A - Void Surge

Bel'Veth beweegt in een van de vier richtingen, brengt schade toe aan alle vijanden die ze passeert en past on-hit effects toe. Elke richting heeft zijn eigen hersteltijd, die afhangt van de aanvalssnelheid.

Z - Above and Below

Bel'Veth slaat met haar staart, deelt schade uit, werpt en vertraagt getroffen vijanden. Bij het raken van een vijandelijke Champion vermindert deze vaardigheid de cooldown van A - Void Surge in de richting van de getroffen Champion.

E - Royal Maelstrom

Bel'Veth kanaliseert een storm van slashes om haar heen. Zo krijgt ze een verbeterde lifesteal en schadevermindering. Elke slash raakt de vijand met de laagste health in de Maelstrom. Hoe minder health, hoe meer toegebrachte schade. Het aantal slashes hangt af van de aanvalssnelheid.

R - Endless Banquet

Passief: Elke tweede aanval tegen hetzelfde doelwit brengt Bel'Veth extra True Damage toe (kan oneindig gestacked worden). Eliminaties van Epic Monsters en Champions laten een stuk Void Coral achter. Epic Monsters uit de Void, zoals de Rift Herald en Baron Nashor, leveren speciale Void Corals op.

Actief: Bel'Veth consumeert een stuk Nether Coral en explodeert, waardoor ze alle vijanden vertraagt en True Damage toebrengt, afhankelijk van hun ontbrekende HP. Door Nether Coral te consumeren, neemt Bel'Veth tijdelijk haar True Form aan. Door het consumeren van Void Coral, achtergelaten door Epic Monsters uit de Void (Rift Herald en Baron Nashor), krijgt Bel'Veth haar ware gedaante voor een langere periode, en minions die in haar aanwezigheid sterven, komen weer tot leven als Voidlings. Dat zijn kleine volgelingen die Bel'Veth zullen dienen door verder te gaan op de lane waar ze gespawned zijn.

True Form: Als Bel'Veth haar True Form loslaat, krijgt ze een bonus van max HP, out-of-combat bewegingssnelheid, aanvalsbereik en totale aanvalssnelheid. In haar True Form kan ze ook door muren heen met A - Void Surge.

Zoals je ziet, komt Bel'Veth's kracht grotendeels van haar aanvalssnelheid. Dat zou haar een moeilijk te raken doelwit moeten maken, en een formidabele jungler. Het valt nog te bezien hoe spelers van alle elo's met de Champion zullen omgaan... Die is al beschikbaar op de PBE en zou op woensdag 8 juni moeten verschijnen op de live server, als onderdeel van patch 12.11.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top