Real-coach Ancelotti draait bladzijde Mbappé om: "Wij concentreren ons op CL-finale"

UEFA Champions League | Drie dagen na de contractverlenging van Kylian Mbappé bij Paris Saint-Germain is de storm van verontwaardiging wat gaan liggen bij Real Madrid, dat zich wil focussen op de Champions League-finale van zaterdagavond in het Stade de France tegen Liverpool.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Het is heel simpel: wij praten niet over spelers die niet voor Real uitkomen", vertelde coach Carlo Ancelotti dinsdag tijdens het persmoment in de Spaanse hoofdstad. "Wij respecteren zijn beslissing en de andere clubs. Kortom, wij respecteren iedereen. Ik begrijp dat er vragen gesteld worden, maar wij moeten nu aan andere zaken denken. Zaterdag hebben we een finale te spelen."

In Spanje werd verontwaardigd gereageerd toen het nieuws van de contractverlenging zaterdag uitlekte. De verwachting was immers dat Mbappé na dit seizoen de overstap naar de Spaanse hoofdstad zou maken. Volgens de Spaanse pers is het een keuze voor het geld. "Als je een voetbaltopper wil hebben, die meer kwaliteiten heeft dan andere spelers, moet je betalen. Dat is normaal. Maar in het voetbal zijn niet alleen intrinsieke kwaliteiten van tel. Talent helpt je wedstrijden te winnen, dat is zeker. Maar ook engagement, motivatie, en fysieke en mentale aspecten spelen mee."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top