Tinne Oltmans en Celien Deloof ontdekken raakvlakken in 'Saartje'

Films | In aflevering zes van het nieuwe seizoen van ‘Saartje’ op Pickx+ komen de vrouwen weer aan de macht, want Tinne Oltmans en Celien Deloof zijn te gast in de studio. Twee muzikale dames die vol overgave op de planken staan en hun dromen najagen, dus ze hebben heel wat met elkaar gemeen.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Tinne Oltmans wordt door de jeugd nog steeds herkend als Mila uit het Ketnet-programma ‘Ghost Rockers’ en door de iets ouderen vooral als Lisa in de succesvolle telenovelle ‘Lisa’. Daarnaast is ze ervaren als musicalactrice en werkt ze aan een eigen muziekcarrière. In februari van dit jaar bracht ze nog haar single ‘Voel wat ik voel’ uit, een voorbode voor heel wat nieuwe liedjes die er nog zitten aan te komen.

Ook Celien Deloof heeft een pak nieuwe muziek in de pijplijn zitten. Zij is natuurlijk de dochter van Margriet Hermans, maar bewijst al jaren dat ze daarnaast nog veel meer is. In de coronaperiode lag haar muziekcarrière even stil uit praktische overwegingen, maar intussen bleef ze wel presenteren op MENT TV, opende ze een webshop en studeerde ze verder voor haar vastgoedmakelaarslicentie. En sinds het weer kan, duikt ze weer de studio in om muziek op te nemen.

Op de sofa bij Saartje Vandendriessche storten de twee getalenteerde vrouwen hun hart uit over hun raakvlakken en hun verschillen, geleid door de trefwoorden stem, guilty pleasure en gezondheid.

Rare diëten

Een makkelijke gelijkenis om op in te pikken, is natuurlijk het feit dat beide vrouwen muziek maken in het Nederlands. Het geeft hun liederen een meer persoonlijke toets. Maar wat misschien minder voor de hand ligt, is dat beide praatgasten wel eens worstelen met hun gezondheid en dat ze beiden ooit gepest zijn. Tinne gebruikte die ervaringen intussen als ambassadrice voor de actie Stip-It en de Move Tegen Pesten. En zonder hard tegen hard te willen gaan, vinden ze het toch leuk om tegenwoordig op het scherm te kunnen tonen dat hun pesters ongelijk hadden.

Verschillende anekdotes passeren de revue, maar het verhaal van Celien die een serveerster op haar plaats zette toen ze veertien was, is toch onze favoriet. Celien heeft diabetes en bestelde dus ooit een cola light. Toen ze ervan dronk, was ze echter zeker dat ze een gewone cola had gekregen. De serveerster zuchtte: “die jongeren met rare diëten”, maar dat had ze beter niet gedaan. Celien maakte haar duidelijk dat ze met haar leven had gespeeld. Zo zie je maar dat het soms kan helpen om niet op je mondje gevallen te zijn.

De nieuwe aflevering van 'Saartje' wordt op 26 mei op Pickx+ uitgezonden (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263!

Meer weten over de gloednieuwe zender Pickx+ en hoe je ‘Saartje’ en andere exclusieve programma’s als Proximus TV-klant kan bekijken? Lees hier meer

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top