Livestream: eChampions League 2022 – Grand Final

eFoot | Deze vrijdag ontmoeten de beste professionele FIFA-spelers elkaar in Stockholm voor de grote finale van de eChampions League, de virtuele tegenhanger van het populairste voetbaltoernooi van Europa. Het evenement zal live worden uitgezonden op Proximus Esports en op televisie op Pickx Live, vanaf 18u45.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Na de wedstrijden van de eDevils in de FIFAe Nations Series is de maand mei nog niet voorbij voor FIFA-fans. Deze vrijdag vindt namelijk een andere belangrijke wedstrijd op het wereldcircuit plaats: de eindfase van de eChampions League!

Livestream:

De beste spelers van professionele clubs proberen zich al enkele maanden te kwalificeren voor deze legendarische competitie. Van de honderden deelnemers aan het begin van de wedstrijd blijven er nog maar acht over: Predator (Werder eSPORTS), Tekkz (FNATIC), nicolas99fc (GUILD Esports), Umut (RBLZ Gaming), Roee Feldman (NOM eSports), Denii_10 (Leno Esports), Snakez (VfL Bochum 1848), en Matias (Team Heretics).

Zij worden ingedeeld in een double elimination bracket voor een avond van wedstrijden die nu al enkele mooie ontmoetingen belooft, gezien het niveau van de spelers. Om er maar een paar te noemen: Tekkz won de 2020-editie van de competitie, terwijl Matias eerder dit seizoen de Team of the Season Cup won. Zoals je ziet, zijn de spelers hier niet zomaar.

We zien jullie vrijdag om 18u45 voor de grote finale van de competitie. Voor de gelegenheid wordt de show gefilmd in de studio's van de Champions League. Dit zal een beetje meer cachet geven aan het evenement, dat de winnaar beloont met een mooie prijs van 75.000 dollar

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top