Mbappé wil "verder groeien" bij PSG na contractverlenging

Ligue 1 | Kylian Mbappé heeft zondag via zijn sociale media gereageerd op zijn veelbesproken contractverlenging bij PSG. In een bericht op Twitter schrijft de pijlsnelle 23-jarige spits "nog steeds overtuigd te zijn dat hij kan groeien bij PSG", een club die volgens hem "alles heeft om de top te bereiken".

Door Belga

Deel dit nieuws

"Ik ben erg blij dat ik me kan blijven ontwikkelen in Frankrijk, het land waar ik ben geboren, ben opgegroeid en ben opengebloeid. Het land dat me de kans gegeven heeft mijn dromen na te jagen", stelt de wereldkampioen van 2018.

De keuze van de Franse steraanvaller om bij te tekenen bij de Franse topclub betekende een teleurstelling voor Real Madrid, dat hem maanden het hof maakte. Mbappé wil Real-voorzitter Florentino Pérez wel nog bedanken. "Ik wil Real Madrid en voorzitter Florentino Pérez ten zeerste bedanken. Het was een bijzondere kans en een bijzonder privilege om door zo'n roemrijke club begeerd te worden", aldus Mbappé. "Zij (Real Madrid) zijn nu waarschijnlijk erg teleurgesteld, net als ik erg hard getwijfeld heb. Tijdens de finale de Champions League in Parijs zal ik sowieso hun eerste supporter zijn."

Mbappé roept maandagnamiddag om 15 uur de pers samen in het Parc des Princes. De Franse stervoetballer zal er meer uitleg geven bij zijn beslissing om zijn aflopende contract bij PSG te verlengen tot 2025 en niet in te gaan op de lokroep van Real.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top