Van Bruce Lee tot de Tweede Wereldoorlog: dit zijn onze kijktips voor de komende week

Films | Ook deze week hebben onze televisiezenders weer heel wat leuks in petto. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spannende thriller ten tijde van de Maya-bevolking, een documentaire over Bruce Lee, of een film die een van vele heroïsche heldendaden uit Wereldoorlog 2 heropvoert.

Door Proximus

Deel dit nieuws

We Are Family

In deze eerste aflevering van deze zesdelige miniserie volgt Lidewij met haar camera Noëmi en Anéline. Twee adoptiezussen die in België zijn opgegroeid, maar vele jaren geleden door hun Chinese ouders werden afgestaan omwille van het eenkindpolitiek in China. Lidewij mag ook meevolgen met de Koreaanse Kim Haelen, die haar biologische zus in Amerika terugvond en ze duikt tegelijkertijd in haar eigen familiegeschiedenis.

Bekijk ‘We Are Family’ op maandag om 21u20 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Apocalypto

Een Mayadorp heeft besloten om een vijandige stam te overvallen. Ze nemen de mannen, vrouwen en kinderen gevangen en voeren ze mee naar hun stad. Daar zullen de vrouwen moeten dienstdoen als slavinnen, terwijl de mannen worden geofferd aan de goden om de stad te redden van een ziekteplaag. De reis naar de stad is lang en onderweg ernaartoe doet een jong meisje een vreemde voorspelling die de gevangenen moed geeft.

Bekijk ‘Apocalypto’ op dinsdag om 20u35 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Be Water

De Chinees-Amerikaanse vechtkunstenaar Bruce Lee is een icoon uit de vechtsport die ook een bloeiende carrière had in Hollywood. Zijn weg naar Tinseltown verliep echter niet zonder slag of stoot, maar Lee gaf nooit op. In deze documentaire vertellen vrienden en familie alles over Lee, een van de grootste sportlegendes ter wereld, maar ook over zijn passie, zijn filosofie en zijn charisma.

Bekijk ‘Be Water’ op dinsdag om 23u15 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Split

Drie jonge meisjes worden gedrogeerd en vervolgens ontvoerd. Ze ontwaken in een donkere kelder en ontmoeten hun ontvoerder, Kevin. De volgende ochtend ontmoeten ze iemand die als twee druppels water op Kevin lijkt, maar niet dezelfde karaktertrekken of persoonlijkheid bevat. Ze ontdekken dat de man, die de meisjes heeft meegenomen, maar liefst 24 verschillende persoonlijkheden heeft. Die laatste persoonlijkheid willen ze kost wat kost vermijden, want daar moeten ze volgens Kevin echt bang voor zijn.

Bekijk ‘Split’ op donderdag om 23u00 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Dunkirk

In mei 1940 zijn er honderdduizenden geallieerde soldaten in het Franse Duinkerke in een hinderlaag gelopen. De Duitse troepen komen steeds dichterbij en de enige uitweg die de soldaten hebben, is de zee die achter hen ligt. Aan de overkant van die zee, in het Verenigd Koninkrijk, wordt een reddingsoperatie op poten gezet waarbij honderden privé-bootjes de oversteek maken naar Frankrijk om zoveel mogelijk levens te gaan redden. Hierdoor komen de privé-bootjes wel in oorlogswateren terecht...

Bekijk ‘Dunkirk’ op vrijdag om 21u20 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top