Doelman Nordin Jackers ruilt Waasland-Beveren voor OH Leuven

Jupiler Pro League | Doelman Nordin Jackers verlaat tweedeklasser Waasland-Beveren en maakt de overstap naar Oud-Heverlee Leuven. Dat hebben beide clubs gemeld. De 24-jarige Jackers ondertekent een overeenkomst voor drie seizoenen aan Den Dreef.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Nordin Jackers is een getalenteerde, jonge Belgische doelman die zijn klasse toonde in het afgelopen seizoen bij Waasland-Beveren", reageert OHL-trainer Marc Brys. "Versterking in doel was een prioriteit en ik ben dan ook blij dat we dit met de komst van Nordin Jackers al hebben kunnen realiseren."

Jackers is een jeugdproduct van KRC Genk waar hij in 2015 bij de A-kern kwam. Doorbreken bij de Limburgers lukte niet helemaal en op zoek naar meer speelminuten vertrok hij in 2019 op uitleenbasis naar Waasland-Beveren, dat hem het seizoen erna definitief overnam van Genk. Op de Freethiel groeide Jackers, voormalig jeugdinternational, uit tot onbetwiste nummer 1 tussen de palen en kapitein. Dit seizoen hield hij in totaal in 27 wedstrijden vijf keer de nul bij Waasland-Beveren, dat in de 1B Pro League op de derde plaats eindigde.

"We wensen Nordin nog veel succes toe in zijn verdere carrière", klinkt het bij Waasland-Beveren.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top