Spanning troef in de motorsportwereld dankzij deze wedstrijden!

Auto-moto | Heb je even genoeg van al dat voetbal, wielrennen of tennis? Dan heeft Proximus Pickx de ideale oplossing voor jou. Komend weekend staan er immers enkele niet te missen duels in de motorsportwereld op het programma. We lijsten ze even voor je op!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Porsche Supercup

De Porsche Supercup mag dit jaar dertig kaarsjes uitblazen en dat zullen de fans geweten hebben. De karavaan trok voor de allereerste rit van het seizoen richting het legendarische Imola-circuit in Italië waar de Luxemburger Dylan Pereira als eerste over de finish reedt met zijn unieke 911 GT3. De tweede etappe vindt plaats in Monte Carlo (Monaco), daar zal Pereira opnieuw proberen om de allersnelste te zijn. In zijn kielzog volgen Larry ten Voorde, Laurin Heinrich en Bastian Buus. We zijn razend benieuwd wie komend weekend aan het langste eind trekt.

Volg de tweede rit van de ‘Porsche Supercup’ op zondag 29 mei op Eurosport 2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

WTCR doet legendarische Nürburgring aan

De FIA World Touring Car Cup, beter bekend als de WTCR, is eveneens aan zijn tweede rit van het seizoen toe. De allereerste rit werd in het Franse Pau Ville gewonnen door Néstor Girolami en deze keer trekt de karavaan richting de legendarische Nürburgring in Duitsland. De race zal daar bestaan uit twee ritten die allebei zo snel mogelijk gereden moeten worden op het 25,378-kilometer lange Duitse traject.

Volg de WTCR op zaterdag 28 mei op Eurosport 2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top