Théo Pierrot blijft wél aan boord bij Lommel SK

D1B Pro League | De fans van Lommel SK kunnen weer wat meer lachen; want daags na het vertrek van smaakmaker Bryan Smeets (naar concurrent RWDM), pakte de Limburgse 1B-club uit met heuglijk nieuws. Théo Pierrot - die andere wintertransfer die grote sier maakte de voorbije maanden - blijft namelijk wél aan boord bij de Teuten.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De 28-jarige Fransman kwam tijdens de winter over van RFC Seraing; waar hij in de jaren voordien publiekslieveling én aanvoerder was. Bij Lommel ontpopte de middenvelder zich ook meteen tot een graag geziene speler en zorgde hij - samen met Smeets - voor een kwaliteitsinjectie die de Lommelse troepen vrij snel van de degradatiezone naar de middenmoot bracht.

Pierrot speelde uiteindelijk mee in negen duels waarin hij enkel zijn debuutmatch verloor (3-0 bij Westerlo). In de andere duels werd er 4x gewonnen en 4x gelijkgespeeld.

Lommel kon Pierrot verleiden met een nieuw tweejarig contract. "Ik ben ook overtuigd door het project dat de club voor ogen heeft", vertelt de Fransman op de officiële website van de club. "Er zit heel wat jong talent in deze ploeg en ik wil daar graag wat ervaring aan toevoegen. Ik ben klaar om al mijn energie in het team te steken en ik kijk al uit naar het nieuwe seizoen."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top