Delfine Persoon is opnieuw vertrokken naar Dubai, kamp gaat zaterdag door

Sport | De afgelaste bokskamp van Delfine Persoon tegen de Française Elhem Mekhaled, een duel om de vacante WBC Silver-titel bij de supervedergewichten, zal komende zaterdag dan toch plaatsvinden in Dubai. De 37-jarige Persoon stapte gisteren, met haar coach Filiep Tampere, opnieuw op het vliegtuig naar de Verenigde Arabische Emiraten.

Door Belga

Deel dit nieuws

De kamp van Persoon stond vorige zaterdag op het programma, maar werd afgelast door het overlijden van de president van de Verenigde Arabische Emiraten, sjeik Khalifa Bin Zayed Al Nahyan.

De bokskamp zou oorspronkelijk doorgaan op het heliplatform van de Burj Al Arab, het enige zevensterrenhotel ter wereld, op 210 meter hoogte. Daar wordt nu van afgeweken. Er zou gebokst worden in de Coca Cola Arena, een sportzaal met 17.000 plaatsen.

Het duel van Persoon is het voorprogramma voor de kamp van de Amerikaanse bokslegende Floyd Mayweather, die een demonstratiepartij zal afwerken tegen zijn landgenoot Don Moore.

Bij winst kan Persoon mogelijk een WBC-titelkamp vechten tegen de Amerikaanse Alycia Baumgardner. Het wordt echter niet eenvoudig Mekhaled te kloppen. De 31-jarige Franse is de WBC-interimkampioene bij de supervedergewichten en tweevoudig EBU-kampioene.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top