Schuermans vertrekt bij Lierse K.: "Gaat zijn loopbaan verderzetten bij een van de concullega's"

Challenger Pro League | Lierse Kempenzonen heeft woensdagmiddag officieel bekend gemaakt dat Kenneth Schuermans volgend seizoen niet meer op het Lisp zal spelen. De 30-jarige centrumverdediger was einde contract en besloot ondanks enkele goede gesprekken met Lierse K. toch om zijn carrière elders verder te zetten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Schuermans was het voorbije seizoen een van de sterkhouders bij Lierse Kempenzonen. De rijzige centrumverdediger scoorde onder meer zeven goals en haalde zelfs ons 'XI van het Seizoen'. Maar na amper een seizoen eindigt de samenwerking tussen club en speler.

"De voorbije weken voerden we met Kenneth goede gesprekken, en werd er tot tweemaal toe een mondeling akkoord bevestigd door de speler", vertelt de club op de officiële website. "Net voor we het nieuwe contract - wat een goed voorstel was - wilden tekenen, werd de afspraak afgezegd."

Volgens Lierse K. zou de afgesprongen deal te maken hebben met een andere ploeg (uit 1B?) die plots roet in het eten komen gooien is. "We vernamen dat Kenneth zijn loopbaan zal verderzetten bij één van de concullega’s. Uiteraard betreuren we de manier waarop dit proces verlopen is, maar we wensen Kenneth alle succes toe."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top