Naast Clouseau ook Praga Khan, De Kreuners en Regi op jubileumeditie Maanrock

Festivals | Stadsfestival Maanrock in Mechelen heeft woensdag haar volledige affiche voor het Groot Podium op de Grote Markt bekendgemaakt. Dat Clouseau op vrijdag afsluit en De Kreuners op zondag langskomen was al bekend, woensdag werden ook de komst van Praga Khan; #LikeMe, Metejoor en Regi aangekondigd.

Door Belga

Deel dit nieuws

Eind augustus viert Maanrock in Mechelen haar 25-jarig jubileum. Voor die feesteditie werd eerder al een extra festivaldag aangekondigd, woensdag werd de volledige affiche van het hoofdpodium bekendgemaakt. Vrijdag openen de Mechelse band Pardon Service, Willy Organ, Clement Peerens Explosition en Clouseau. Zaterdag spelen Moody Mae, Meltheads, Praga Khan, Compact Disk Dummies en The Subs op de Grote Markt. Zondag is traditiegetrouw familiedag en begint de programmatie vroeg in de namiddag met enkele artiesten op maat van kinderen. Radio Rommy trapt af, daarna komt #LikeMe, Axelle en Laura Tesoro. Metejoor, De Kreuners en Regi sluiten de dag af.

Naast het Groot Podium op de Grote Markt komt er ook een podium op de IJzerenleen, eentje aan het Cultuurplein en worden op verschillende plaatsen in de binnenstad optredens en animatie voorzien. De concrete invulling van de andere podia wordt later bekendgemaakt.

"We vieren onze 25ste verjaardag in stijl. We doen dat met een extra dag op onze Grote Markt vrijdag en een ijzersterke affiche op zaterdag en zondag. Sterkhouders van de afgelopen edities worden afgewisseld met nieuwe grote namen. Je moet altijd opletten met zulke uitspraken, maar dit is wellicht de sterkste affiche die we al hebben gehad", besluit Kristof Calvo, voorzitter Mechelen Feest.

Alle info over het festival via www.maanrock.be

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top