Stil je honger naar 'De Mol' met 'De Mol NL'

Nieuws | Krijg je maar geen genoeg van 'De Mol'? Wel, dan is er goed nieuws! Want vanaf woensdag 18 mei kan je op Play5 kijken naar een nieuwe editie van 'De Mol NL' kijken, maar dan met elf bekende Nederlanders. Wie dat zijn, lees je hier!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Beginnen doen we met Arno Kantelberg. Deze 53-jarige Nederlandse journalist stond in een vorig leven als hoofdredacteur aan het hoofd van enkele belangrijke bladen zoals Esquire Nederland en National Geographic Nederland en zal tijdens ‘De Mol NL’ proberen de Mol te ontmaskeren. Hij krijgt concurrentie van Everon Jackson Hooi, een Nederlandse acteur die afkomstig is uit Curaçao. De meeste mensen kennen de man uit de bekende Nederlandse serie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, of dankzij zijn rol in de film ‘Buladó’ in 2020. We zijn benieuwd of hij in ‘De Mol NL’ ook een rolletje zal spelen…

Vervolgens is er presentatrice Fresia Cousiño Arias. Ze staat bij onze noorderburen bekend als sportverslaggeefster die alles van voetbal afweet. Ze is net zoals de voetballers zeer competitief en tactisch ingesteld en dat zal nodig zijn in ‘De Mol NL’. Of Glen Faria dat ook is, weten we niet. Deze Nederlandse zanger en rapper is bekend als groepslid van hiphopband ‘Flinke Namen’ en scoorde enkele jaren geleden nog een monsterhit met ‘Duurt Te Lang’. Liedjes zal hij in het televisieprogramma niet kunnen zingen, maar misschien helpt zijn showbizz-ervaring om de listen van de mol te doorprikken.

Noorzai, van der Meij, Gerards

Maar ook Hila Noorzai is van de partij. Deze 29-jarige radiomaakster, presentatrice en journaliste is een scherpe observator bij het Nederlands AD en presenteert actualiteitsprogramma’s zoals Nieuwstrend voor AVROTROS waarin ze de politieke actualiteit fileert. Die ervaring zal ze hoogstwaarschijnlijk kunnen meenemen naar ‘De Mol NL’ waar ze Kim-Lian van der Meij ontmoet. Van der Meij Is een zangeres, actrice en presentatrice die in heel wat bekende Nederlandse films heeft gespeeld zoals ‘Apenstreken’ en ‘Just Say Yes’. Haar concullega Laetitia Gerards doet ook mee aan ‘De Mol NL’. Gerards brengt haar dagen veelal door in operahuizen en concertzalen en begeeft zich nu dus buiten haar comfortzone.

Amar Aïssa, Klemann, van Luyn, Sijtsma

Het is die comfortzone die de Nederlandse acteur en televisiemaker Sahil Amar Aïssa zo snel als mogelijk wil verlaten. Hij draafde eerder al op in ‘De Wereld Draait Door’, ‘Spuiten en Slikken’ en ‘Make Holland Great Again’ en zal nu proberen de mol te ontmaskeren. De Nederlandse zangeres en presentatrice Suzanne Klemann wil natuurlijk ook de mol ontmaskeren. Muziekliefhebbers kennen deze dame wellicht als lid van de Nederlandse band ‘Loïs Lane’ waarin ze sinds eind jaren tachtig al mee op de planken staat.

Tot slot is er nog Thomas van Luyn en Welmoed Sijtsma. Van Luyn is een Nederlandse comedian die ook een vaste column heeft in het wekelijkse magazine van de Volkskrant. Sijtsma is een Nederlandse presentatrice die ‘Goedemorgen Nederland’ presenteert bij Omroep WNL. Elke donderdagavond presenteert ze de talkshow ‘Op1’ op het Nederlandse NPO1.

Bekijk ‘De Mol NL’ vanaf woensdag 18 mei om 20u35 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top