Knallen met het optreden van Netsky in de Lotto Arena op Pickx Live en Pickx.be

Muziek | Op de zender Pickx Live en op de website Pickx.be kan je op woensdag 18 mei het concert van het Antwerpse wereldfenomeen Netsky herbeleven. Zijn terugkeer voor eigen publiek werd live zeer fel gesmaakt en is door Proximus in beeld gebracht zodat fans ervan kunnen blijven genieten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Op 30 april gaf de Antwerpse dj en producer Netsky, internationaal een drum-‘n-bass-fenomeen, een spetterende show in de Lotto Arena. Het was al een hele tijd geleden dat Boris Daenen, zoals de hitmachine echt heet, nog eens voor eigen publiek had gespeeld, dus de uitzinnige massa liet de knaldrang helemaal los. Die liveshow is op 18 mei helemaal opnieuw te beleven op Pickx Live en Pickx.be. Om je warm te maken, nam Pickx een exclusief interview af.

Niet alleen voor het publiek, maar ook voor Boris voelde het optreden erg speciaal. “Ik heb tijdens de lockdowns wel wat in het buitenland, zoals in Nieuw-Zeeland, kunnen spelen, maar het is toch helemaal iets anders om voor eigen publiek te kunnen spelen”, zegt hij in het interview. Boris zat helemaal niet stil tijdens de pandemie, hoewel optreden een lange tijd op een lager pitje stond. Boris startte een restaurant op in Antwerpen, bereikte zijn publiek met livestreams en leerde programmeren. “Maar ik ben toch vooral blij om me nu weer te kunnen focussen op muziek”, klinkt het.

De fans van de dj krijgen de komende maanden nog vaak de kans om hem live aan het werk te zien. Na een geslaagde passage op Tomorrowland Winter, staat hij komende zomer ook op de moeder aller dancefestivals: Tomorrowland. Daar verwacht hij alvast een waanzinnig feestje. Maar daar houdt het niet op, want tussen nu en september staat Netsky zo’n drie keer per week live achter de draaitafels in Europa en in de Verenigde Staten. Het wordt een goed gevulde zomer, met andere woorden.

Wie nog niet kan wachten om de dansbenen los te gooien en al een voorsmaakje wil voor de vele optredens die er deze zomer zitten aan te komen, kan zich al opwarmen aan de opname van de Glasshouse-show van 30 april in de Lotto Arena in Antwerpen. Geniet er thuis van op de zender Pickx Live of op de website Pickx.be.

Bekijk de docu van Netsky op woensdag 18 mei op Pickx Live (zender 11 van je tv of in de Proximus Pickx-app) en op Pickx.be voor iedereen! Ontdek het concert via deze link.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top