Deze Netflix-titels zijn het populairst in het buitenland

Films | Netflix is het grootste streamingsplatform ter wereld en dat stemde de redactie van Proximus Pickx tot nadenken. Want naar welke Netflix-films en -series kijkt de rest van de wereldbevolking? En zijn die titels ook de moeite waard?

Door Proximus

Deel dit nieuws

The Takedown

Acteur Omar Sy is hot in Frankrijk en ver daarbuiten. Dat komt onder andere omwille van zijn rol in de Netflix-serieLupin’, maar ook door de rol die hij in 2012 speelde in ‘De l'autre côté du périph’. In deze komische actiefilm speelde hij samen met de Franse acteur Laurent Lafitte een politieduo die een zaak moesten onderzoeken en in deze vervolgfilm slaan beide agenten de handen opnieuw in elkaar. Ze onderzoeken ze van wie het lijk is dat voor de ene helft in een station in Parijs werd teruggevonden, maar waarvan de andere helft in in de Franse Alpen werd aangetroffen. ‘The Takedown’ is de best bekeken film op Netflix in Brazilië, Oostenrijk, Canada, Libanon en Israël.

Ontdek ‘The Takedown' vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Our Father

In deze onluisterende documentaire volgen we het verhaal van 61 mensen die via kunstmatige bevruchting verwekt zijn en… een gemeenschappelijk vader hebben. Het verhaal begint bij Jacoba Ballard, een Amerikaanse vrouw die enkele jaren geleden een DNA-test liet uitvoeren en op die manier ontdekte dat ze meerdere halfbroers en halfzussen heeft rondlopen. Ze trok uit op onderzoek en ontdekte dat de vruchtbaarheidsspecialist die haar conceptie hielp voltooien, Dr. Donald Cline, bijna tien jaar lang fraude pleegde en tientallen vrouwen heeft bevrucht met zijn eigen zaad. Deze opmerkelijke documentaire staat momenteel op nummer 1 in IJsland, Denemarken en Zuid-Afrika.

Ontdek ‘Our Father’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Workin’ Moms

Na de eerste vijf seizoenen van ‘Workin’ Moms’ is het zesde seizoen eindelijk daar…en meteen beschikbaar op Netflix. In ‘Workin Moms’ volgen we het wel en wee in het leven van Kate, Frankie, Anne en Jenny: vier jonge moeders die een warm nest voor hun kroost uitbouwen, maar tegelijkertijd ook een succesvolle carrière ambiëren. De serie staat bekend om zijn ontwapenende humor en herkenbare familiale situaties waar elke moeder zich wel eens in begeeft. ‘Workin’ Moms’ wordt het drukst bekeken in Denemarken, Nederland, Nieuw-Zeeland, Zwitserland en Sri Lanka.

Ontdek ‘Workin' Moms’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Marked Heart

In Venezuela, Polen en Colombia is het al deze serie dat dezer dagen de klok slaat. In ‘The Marked Heart’ volgen we de jonge muzikante Valeria die plotseling ontvoerd en vermoord wordt door een geheimzinnige bende. Die waren immers uit op het kloppende hart van de jonge dame dat vervolgens werd getransplanteerd naar Camille, de vrouw van een rijke man. De man van Valeria, Simón, blijft verslagen achter en duikt in de criminele onderwereld. Hij wil weten wie er achter de dood van zijn vrouw zit.

Ontdek ‘The Marked Heart’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top