Zoek deze week verkoeling met deze kijktips!

Films | Ook deze week klopt de zon overuren en gaan de temperaturen in een stijgende lijn. Zoek je echter liever de schaduw op? Of leg je de dag graag neer met een leuke film? Kijk dan zeker naar deze leuke kijktips!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Captain Phillips

De Amerikaanse kapitein Richard Phillips (Tom Hanks) vaart in 2009 met zijn vrachtschip, de Maersk Alabama, langsheen de Hoorn van Afrika. Enkele Somalische piraten merkten het vrachtschip op en besloten vervolgens om het te gaan kapen. Ze wisten aan boord te geraken en daarmee begon het kat-en-muisspelletje tussen Philips, zijn crew, en de piraten. Deze film is gebaseerd op waargebeurde feiten.

Bekijk ‘Captain Phillips’ op maandag 16 mei om 20u35 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Fever Pitch: The Rise of the Premier League

In deze vierdelige documentaire ontdekken we hoe het eraan toe ging tijdens de eerste jaren van de Premier League, de meeste prestigieuze voetbalcompetitie ter wereld. We ontdekken hoe de voorzitters van de Big 5-clubs (Manchester United, Arsenal, Tottenham Hotspur, Liverpool en Everton) begin jaren negentig met het idee speelden om een eigen competitie op te richten en zo het Engelse voetbal uit het slop te halen. Dat lukte ook, mede dankzij de vele voetbalsuccessen, enkel belangrijke transfers en een grote geldschieter: Rupert Murdoch.

Bekijk ‘Fever Pitch: The Rise of the Premier League’ op dinsdag 17 mei om 23u05 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.


Ride Along 2

Rechercheur James Payton (Ice Cube) is een drugscrimineel op het spoor gekomen in Miami wiens tentakels tot in zijn thuisstad Atlanta reiken. Hij trekt naar de beroemde Amerikaanse badplaats om er onderzoek te gaan voeren en neemt, geheel tegen zijn zin, zijn schoonbroer Ken Barber (Kevin Hart) mee die op het punt staat om met zijn zus te trouwen.

Bekijk ‘Ride Along 2’ op woensdag 18 mei om 20u35 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

The Best of Me

Meer dan twintig jaar nadat de wegen van Dawson (James Marsden) en Amanda (Michelle Monaghan) uit elkaar gingen, komen de voormalige tortelduifjes elkaar opnieuw tegen en dat tijdens de begrafenis van een gemeenschappelijke vriend. Al gauw blijkt dat de twee nog gevoelens voor elkaar koesteren maar dat de gebeurtenissen uit het verleden nog parten spelen.

Bekijk ‘The Best of Me’ op donderdag 19 mei om 20u35 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Shazam!

De 14-jarige Billy Batson (Asher Angel) is een weesjongetje die op zoek is naar zijn ouders. Zijn zoektocht levert echter niets op en kort daarna wordt hij door de autoriteiten in een pleeggezin geplaatst. Daar ontmoet hij een ander weeskindje Freddy (Jack Dylan Grazer), maar ook een tovenaar die hem een superkracht geeft van zodra Billy het woord ‘Shazam!’ uitspreekt.

Bekijk ‘Shazam!’ op vrijdag 20 mei om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top