Fietser overleden na aanrijding door vrachtwagen in Stekene: slachtoffer is 63-jarige man

Nieuws | De fietser die zaterdagnamiddag in Stekene om het leven kwam bij een aanrijding door een vrachtwagen, is een 63-jarige man uit Zele. Het slachtoffer kwam onder de vrachtwagen terecht toen die naar rechts afdraaide aan de verkeerslichten, zegt het parket Oost-Vlaanderen. Volgens de eerste vaststellingen van de verkeersdeskundige gaat het niet om een dodehoekongeval.

Door Belga

Deel dit nieuws

Het ongeval gebeurde rond 16 uur op het kruispunt van de Stationsstraat (N403) en de straat Kemzekedorp in Kemzeke, een deelgemeente van Stekene. De omstandigheden worden nog onderzocht, maar de fietser kwam onder een vrachtwagen terecht die naar rechts afdraaide aan de verkeerslichten. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Het gaat om een 63-jarige man uit Zele.

Het parket stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse. Volgens de eerste vaststellingen van de deskundige gaat het niet om een dodehoekongeval. Het rijbewijs van de vrachtwagenchauffeur werd onmiddellijk ingetrokken voor een periode van 15 dagen, maar er was geen sprake van intoxicatie. De N403 was een tijdlang afgesloten in beide richtingen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top