Guillaume Gillet ruilt Waasland-Beveren voor de U23 van RSC Anderlecht

D1B Pro League | Het nieuws hing al een tijdje in de lucht, maar werd nu ook officieel bevestigd. Guillaume Gillet keert terug naar RSC Anderlecht waar hij een actief deel zal worden van de U23-ploeg die volgend seizoen in de 1B Pro League zal voetballen.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De 38-jarige middenvelder keert zo terug naar de club waar hij tussen 2008 en 2016 heel wat mooie momenten beleefde. Zo won hij 4 landstitels, drie Supercups en een Beker van België met paars-wit. Nu zal hij vooral de jonge garde van RSCA moeten begeleiden tijdens hun maidenjaar in 1B.

"Het is fantastisch om terug te keren naar de club van mijn hart”, verklaart Guillaume op de officiële website van de club. “Neerpede barst van het jong talent en de visie van de club en van Peter Verbeke op hun ontwikkeling sprak mij erg aan. Ik wil mijn steentje bijdragen door mijn ervaring te delen met de aanstormende generatie."

Gillet komt over van Waasland-Beveren, waar hij sinds januari van dit jaar actief was. De middenvelder moest de Waaslanders opnieuw richting 1A helpen, maar club noch speler konden aan die verwachtingen voldoen. Gillet was wel titularis in alle matchen (12 in totaal), maar kon geen voortrekkersrol spelen bij de Waaslanders.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top