Nieuw in de Proximus VOD-catalogus

Films | Entertainment van de bovenste plank staat weer voor je klaar. Ontdek de nieuwe titels in de Proximus VOD-catalogus!

Door MF

Deel dit nieuws

De psychologische thriller ‘L’ennemi’ van de Belgische regisseur Stephan Streker neemt je mee naar Oostende. De bekende politicus Louis Durieux (Jérémie Renier) en zijn vrouw Maeva (Alma Jodorowsky) verblijven er in het Thermae Palace hotel. Wanneer Durieux geschokt aan de receptie meldt dat zijn vrouw dood in de hotelkamer ligt, wordt de schuld hem in de schoenen geschoven. Heeft hij het gedaan of niet? Weet hij het zelf eigenlijk wel? Geniet van het meeslepende verhaal in een herkenbaar en toch uniek kader. Met onder andere Peter Van Den Begin, Bruno Vanden Broecke en Sam Louwyck.

‘L’ennemi’ is vanaf 10 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Operation Mincemeat

Het oorlogsdrama ‘Operation Mincemeat’ is gebaseerd op een echt misleidingsplan van de geallieerden tijdens de Tweede Wereldoorlog. In 1943 wordt Hitlers grip op Europa zo sterk dat er een specifieke strategie uitgedacht moet worden. Ewen Montagu (Colin Firth) en Charles Cholmondeley (Matthew Macfayden), twee Britse geheime agenten, broeden op een ongelooflijk plan waarbij een lijk de hoofdrol speelt. Dat het spannend wordt, is een understatement!

‘Operation Mincemeat’ is vanaf 13 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Marry Me

In de romantische komedie ‘Marry Me’ kun je genieten van de terugkeer van Jennifer Lopez! Ze schittert in de hoofdrol als superster en zangeres Kat Valdez. Tijdens een van haar liveconcerten zal Valdez trouwen met verloofde en zangpartner Bastian (de Colombiaanse zanger-songschrijver Maluma), maar net voor ze het podium betreedt, ontdekt ze dat hij haar bedriegt. Haar wereld stort in en dus neemt ze een impulsieve beslissing: ze zal trouwen met een onbekende uit het publiek (Owen Wilson).

‘Marry Me’ is vanaf 15 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Morbius

Een van de meest complexe personages uit de Marvel Comics, Morbius, speelt de hoofdrol in ‘Morbius’. Niemand minder dan Oscarwinnaar Jared Leto verplaatst zich in het lichaam en de geest van Michael Morbius, een dokter die lijdt aan een zeldzame bloedziekte. Wanneer Morbius een oplossing voor de ziekte zoekt om zichzelf en anderen met hetzelfde probleem te helpen, geeft hij zich over aan een experimentele behandeling. In het begin lijkt alles goed te gaan, maar dan merkt hij vreemde veranderingen op …

‘Morbius’ is vanaf 23 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Drive My Car

Het Japanse ‘Drive My Car’ won dit jaar de Oscar voor Beste Internationale Film en is gebaseerd op de verhalenbundel ‘Mannen zonder vrouw’ van de geroemde Japanse schrijver Haruki Murakami. Na de heftige dood van zijn vrouw wordt Yusuke Kafuku (Hidetoshi Nishijima) gevraagd om een stuk te regisseren op een theaterfestival in Hiroshima. Omdat hij er zelf niet mag rijden, krijgt hij een chauffeur toegewezen. De stille Misaki Watari (Toko Miura) bestuurt Kafuku’s vertrouwde rode Saab 900 en wordt onverwachts een metgezel terwijl de regisseur erachter komt dat zijn vrouw heel wat geheimen achterliet. Interessant introspectief drama!

‘Drive My Car’ is vanaf 29 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Hopper en de Hamster der Duisternis

De vrolijke familiefilm ‘Hopper en de Hamster der Duisternis’ speelt zich af in het koninkrijk Pluimbaard. De onhandige Hopper Chickenson, half kip en half haas, is de geadopteerde zoon van koning Arthur. Wanneer Arthurs broer Harold uit de gevangenis ontsnapt en met behulp van de gevaarlijke Hamster der Duisternis de troon wil bemachtigen, besluit Hopper daar een stokje voor te steken. Samen met vrienden Archie de schildpad en Meg het stinkdier gaat hij op avontuur.

‘Hopper en de Hamster der Duisternis’ is vanaf 29 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top