Kursaal Oostende en Studio 100 pakken uit met belevingsexpo "Studio 100 Aan Zee"

Muziek | Kursaal Oostende en Studio 100 slaan deze zomer de handen in elkaar voor "Studio 100 Aan Zee". De hele zomer lang kunnen bezoekers in Oostende terecht voor de Studio 100 belevingsexpo en de K3 Immersive Bootcamp.

Door Belga

Deel dit nieuws

Kursaal Oostende houdt het concept 59 dagen onafgebroken open zodat iedereen de kans krijgt om de nieuwe belevingsexpo en de immersive experience te ontdekken. Bezoekers kunnen zich verwachten aan een belevingsexpo met tal van Studio 100-figuren en een reeks decors, kostuums en doe-activiteiten.

Bij de start van de expo krijgen bezoekers een gratis strip die ze doorheen de expo zelf kunnen vervolledigen door de ontbrekende plaatjes te verzamelen.

De K3 Immersive Bootcamp lokte de afgelopen maanden al tienduizenden bezoekers naar Antwerpen. De productie verhuist komende zomer naar Oostende. "Kursaal Oostende is al jaren één van onze meest trouwe partners. Toen ze ons contacteerden om deze zomer samen iets te doen, waren we meteen enthousiast. De afgelopen maanden werd hard gewerkt aan zowel de Studio 100 Belevingsexpo als het K3 Immersive Bootcamp", zegt topman Hans Bourlon.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top