'Peaky Blinders' en 'Umbrella Academy' komen tot een einde: dit is wat Netflix in juni voor je in petto heeft

Films | De maand juni brengt niet alleen mooi weer, maar ook nieuwe releases op Netflix. Proximus Pickx heeft de beste films en series geselecteerd om die je komende maand wil bekijken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Hustle

Nadat hij in Spanje een unieke speler met een problematisch verleden heeft ontdekt, besluit een gestoorde basketbalscout (Adam Sandler) het fenomeen naar de Verenigde Staten te halen. Alleen is zijn team het daar niet helemaal mee eens. En er staat veel op het spel, want ze krijgen maar één kans om te bewijzen dat ze hebben wat nodig is om te slagen in de moordende wereld van de NBA. De film, geproduceerd door LeBron James, heeft ook Queen Latifah, Ben Foster en Kenny Smith in de hoofdrollen. 'We the Animals'-regisseur Jeremiah Zagar staat aan het roer van Adam Sandlers negende film met Netflix.

Ontdek ‘Hustle’ vanaf 8 juni op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Nouvelle École: Seizoen 1

Netflix duikt in de wereld van de Franse rap met de serie 'Nouvelle Ecole'. In de reeks gaan juryleden Niska, Shay en SCH op zoek naar het talent van morgen. Elk vertegenwoordigt een stad, Parijs, Brussel en Marseille, waar ze die toekomstige talenten zullen moeten gaan scouten. "25 kandidaten zullen zich moeten bewijzen op het podium van 'Nouvelle École'. En om hen te helpen in hun zoektocht naar de volgende rapster, zal de jury kunnen rekenen op heel wat prestigieuze gasten", legt Netflix uit. 

Ontdek ‘Nouvelle Ecole’ vanaf 9 juni op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Peaky Blinders: Seizoen 6

Na enkele seizoenen trouwe dienst beleeft de bende van Tommy Shelby (Cillian Murphy) zijn laatste avontuur met dit zesde seizoen. De Britse serie van Steven Knight, geproduceerd door de BBC, volgt het leven van een familie van bookmakers in Small Heath, een achterwijk van Birmingham in de jaren twintig van vorige eeuw. De Shelby's lijden in dit seizoen een verpletterend verlies. Vier jaar later zorgt het einde van de drooglegging ervoor dat Tommy zich op de opiumhandel gaat focussen. Maar daardoor moet hij ook noodgedwongen bondgenoot worden van zijn ergste vijanden.  

Ontdek het zesde seizoen van 'Peaky Blinders’ vanaf 11 juni op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Jennifer Lopez: Halftime

Deze documentaire geregisseerd door Amanda Micheli voor Netflix blikt terug op de indrukwekkende carrière van Jennifer Lopez, met de nadruk op haar optreden tijdens de beroemde Halftime Show tijdens Super Bowl LIV in 2020. Tijdens de show, die door miljoenen mensen werd bekeken, zong Jennifer Lopez verschillende nummers met Shakira en andere gasten. Alle vijf de outfits van Lopez werden ontworpen door Versace, en hun ontwerpteam creëerde 213 kostuums en 143 paar schoenen voor haar en haar dansers.

Ontdek ‘Jennifer Lopez: Halftime’ vanaf 14 juni op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug. 

Spiderhead

In deze sciencefictionfilm geregisseerd door Joseph Kosinski ('Tron: Legacy'), worstelen twee gevangenen die in een futuristische samenleving leven met hun verleden. Ze zitten vast in een inrichting waar gevangenen hun straf kunnen verminderen door zich vrijwillig op te geven voor experimenten met drugs. De tests worden geleid door gevangenisdirecteur Steve Abnesti, gespeeld door Chris Hemsworth. Miles Teller speelt Jeff, een gevangene die zich ontfermt over een andere gevangene, Rachel (Jurnee Smollett), en probeert Steve Abnesti's plannen om haar te redden te verijdelen.

Ontdek ‘Spiderhead’ vanaf 17 juni op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Umbrella Academy: Seizoen 3

Op 22 juni kun je opnieuw de avonturen van Klaus, Luther, Allison, Cinq, Diego en Viktor volgen in 'The Umbrella Academy'! Net als de acteur die hem speelt, Elliot Page, gaat ook het personage Viktor door zijn transitie tijdens dit seizoen. Seizoen 2 liet ons achter met een intrigerende ontmoeting tussen de Hargreeves broers en zussen en de Sparrows, een andere versie van hen die hen heeft vervangen als gevolg van hun sprong in de tijd. In dit derde seizoen kunnen we beter kennismaken met die zes nieuwe personages.  

Ontdek het derde seizoen van ‘The Umbrella Academy’ vanaf 22 juni op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Man vs. Bee

Rowan 'Mr. Bean' Atkinson is terug in deze gekke nieuwe serie. Man Bee (Atkinson) is een dakloze man op zoek naar werk wanneer een zakenvrouw hem ten onrechte aanziet voor haar nieuwe butler. De man probeert dan het huis uit te vluchten terwijl hij wordt achtervolgd door een ondeugende bij. In deze reeks korte afleveringen (tussen 10 en 20 minuten) komen Rowan Atkinson en de schrijver William Davies, schrijver van 'Johnny English', opnieuw samen.

Ontdek ‘Man vs. Bee’ vanaf 24 juni op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top