Eerste reacties Moeskroen stromen binnen: "Bedankt aan de ECHTE mensen die iets geprobeerd hebben"

Challenger Pro League | RE Moeskroen kreeg dinsdagmiddag te horen dat het ook in beroep geen proflicentie krijgt voor het seizoen 2022-2023. Hierdoor zitten heel wat medewerkers, jeugdspelers én natuurlijk ook profspelers nog wat meer met de handen in het haar.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Voor de profspelers van de club zal het nu vooral zaak worden om zo snel mogelijk een nieuwe uitdaging te vinden. Zij vochten al een heel seizoen tegen de bierkaai en wachten nog steeds op het loon van de voorbije maanden.

Ontgoocheling

Toch overheerst vooral de ontgoocheling bij Jérémy Taravel en Clément Tainmont; twee van de ouderdomsdekens die nu - in de herfst van hun carrière - voor een voldongen feit gezet worden.

"Geen licentie... Dit is triest nieuws voor de fans, de werknemers én alle jongeren van deze club", stelt Taravel op Twitter. "Toch een dikke merci aan alle ECHTE mensen die geprobeerd hebben om er iets van te maken en die geknokt hebben voor deze club."

Ook Tainmont liet zich uit via Twitter. "Ik ben enorm ontgoocheld door dit slechte nieuws dat vooral ook de jongeren van FuturoSport, hun trainers én alle schitterende mensen die voor deze club werkten, treft. Ik hoop dat er snel een oplossing komt voor hen. Ikzelf ben nu ook genoodzaakt om op zoek te gaan naar een nieuw project."


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top