Dit is wat Prime Video in mei voor je in petto heeft

Series |

Zoals elke maand zit Prime Video boordevol nieuwe programma's, en Proximus Pickx heeft de films en series geselecteerd die je zeker niet mag missen.

Door Proximus

Deel dit nieuws

The Wilds - Seizoen 2

In 'The Wilds' komt de overleving van een groep tienermeisjes die gestrand zijn op een verlaten eiland in het midden van de Stille Oceaan in gevaar als ze erachter komen dat het in feite om een grootschalig sociaal experiment gaat. Seizoen 2 borduurt intrigerend verder op die premisse, drijft de spanning nog een stukje op en houdt je gegarandeerd op het puntje van je stoel, terwijl nieuwe proeven en experimenten worden geïntroduceerd. Tenslotte leren we dat ook op een ander eiland tieners moeten vechten om te overleven onder het toeziend oog van de leider van het experiment...

Het tweede seizoen van 'The Wilds' is beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

Lizzo's Watch Out for the Big Grrrls

Dit is een nieuwe realityserie gemaakt door zanger Lizzo. Rapper, zangeres, songwriter en drievoudig Grammy Award-winnares Lizzo is op zoek naar nieuwe dansers en heeft haar keuze beperkt tot 13 kandidaten op het moment van filmen. De deelnemers zullen eerst strijden om 10 plekken in het Big Grrrls-huis. Daarna zullen er slechts vier worden gekozen voor Lizzo's volgende grote optreden op het Bonnaroo Music and Arts Festival in Tennessee. Zoals je ziet, gaat deze realityshow over dansen en zingen, maar ook over lichaamspositiviteit en zelfliefde.

Het eerste seizoen van 'Lizzo's Watch Out For The Big Grrrls' is vanaf 13 mei beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

Lovestruck High

‘Lovestruck High' is een gloednieuwe realityserie waarin een groep mannelijke vrijgezellen terugkeert naar school in de hoop liefde te vinden. In plaats van een buitenlandse villa kiest de show, ingesproken door Lindsay Lohan, voor een nieuwe aanpak: de deelnemers komen terecht in een groot gebouw op het platteland dat is opgezet als een Amerikaanse middelbare school. De vrijgezellen leren elkaar kennen en krijgen een band terwijl ze proberen lid te worden van de cheerleaders, uitgaan in een restaurant en dan naar het schoolbal gaan voor de finale van de show. Het koppel dat tot koning en koningin van het bal wordt verkozen, wint 100.000 dollar.

Het eerste seizoen van 'Lovestruck High' is vanaf 18 mei beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

Night Sky

Deze sciencefictionserie vertelt het verhaal van Irene (Sissy Spacek) en Franklin York (J.K. Simmons), een ouder echtpaar dat jaren eerder een kamer in hun tuin ontdekte die op mysterieuze wijze naar een vreemde verlaten planeet leidt. Sindsdien hebben ze de ontdekking zorgvuldig voor iedereen verborgen gehouden, maar wanneer een raadselachtige jongeman (Chai Hansen) in hun leven verschijnt, wordt het vredige bestaan van de Yorks op zijn kop gezet. Wat als de mystieke kamer die ze zo goed dachten te kennen, meer blijkt te zijn dan ze zich hadden voorgesteld?

Het eerste seizoen van 'Night Sky' is vanaf 20 mei beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

De James Bond-saga

De volledige canonieke James Bond-catalogus zal later deze maand op Amazon Prime Video verschijnen. Dat Prime Video alle iconische Britse films over de avonturen van 007 kan toevoegen aan het platform, is te danken aan Amazons overname van MGM. Dit geeft Amazon toegang tot een enorme geschiedenis van bijna honderd jaar en duizenden titels, inclusief de hele Bond-franchise! Op het menu staat de eerste Bond-film ‘Dr. No' die in 1962 werd uitgebracht en alle films met Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan en Daniel Craig in de rol van de wereldberoemde spion. En ja, ook 'No Time To Die' staat op de lijst. Fans van Sean Connery kunnen er zeker van zijn dat alleen 'Never Say Never Again', uitgebracht in 1983, ontbreekt.

Alle 25 films uit de James Bond-saga zijn vanaf 30 mei (voor een beperkte tijd) beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top