D-Day voor Moeskroen: club zwaait met poen uit Arabië; spelers nog steeds niet betaald

D1B Pro League | Dinsdag 10 mei is de dag dat er uiterlijk een uitspraak zou moeten komen in de licentiesoap rond RE Moeskroen. De Henegouwers gingen zich eind vorige week verdedigen bij het C-SAR (Belgisch Centrum voor Sportarbitrage), maar het is koffiedik kijken of de Moeskroense pleidooien voldoende waren.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Zo zou de club een Arabische intentieverklaring over een investering van vijf miljoen euro hebben voorgelegd, aldus Sudpresse. De club hoopt zo aan te tonen dat er een basis is om ook volgend seizoen op een financieel correcte manier mee te spelen op profniveau.

Vorige week liet de club zelf ook nog weten dat het alle achterstallige lonen van de voorbije maanden had betaald, maar nu blijkt dat dit enkel om de lonen van de werknemers ging en de spelers dus nog altijd niet betaald werden voor hun prestaties van maart en april.

Als het C-SAR zich niét uitspreekt voor het einde van de deadline (vandaag dus) omdat het onvoldoende zeker is van haar zaak, dan kan Moeskroen alsnog uitstel vragen en nog wat langer proberen om haar zaakjes op orde te krijgen.

Bij Virton kijken ze alvast met argusogen naar de uitspraak van het C-SAR. Als Moeskroen geen ongelijk krijgt, dan blijven de Luxemburgers in 1B.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top