Tomorrowland opent "magische woestijnoase" in Dubai

Muziek | Dancefestival Tomorrowland opent in september een eigen woestijnoase in Dubai waar mensen kunnen overnachten onder de sterrenhemel. De inkleding is geïnspireerd op "de magie van het festival".

Door Belga

Deel dit nieuws

Tomorrowland belooft de bezoekers van de oase zowel een ontspannende sfeer aan het zwembad, hemelse smaken en aroma's en een unieke glampingervaring tussen de duinen van de Arabische woestijn.

De oase, "Terra Solis" gedoopt, biedt verschillende overnachtingsopties aan: 48 tenten, 20 lodges en 6 pool lodges. Alle gasten krijgen toegang tot een zwembad, restaurant, bar en shishabar, telkens met "iconische Tomorrowland-elementen". Nog meer Tomorrowland-vibes moeten van de muziek en randanimatie komen.

Terra Solis start in september en blijft open tot juni 2023.

In maart van dit jaar vond in het Franse skioord Alpe d'Huez nog de tweede editie van Tomorrowland Winter plaats. Met 18.000 bezoekers was het evenement volledig uitverkocht. Op de affiche stonden toen meer dan 100 artiesten, vooral dj's. Onder meer Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Netsky, Paul Kalkbrenner en Steve Aoki tekenden present.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top