Enkele dagen na emotioneel vertrek bij RWDM, wordt Beerens voorgesteld als nieuwe CEO bij SK Deinze

D1B Pro League | Serge Beerens zal ook volgend seizoen in de 1B Pro League actief zijn. Niet langer als general manager van 'zijn' RWDM, maar wel als CEO van reeksgenoot KMSK Deinze.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De 45-jarige Beerens was de voorbije zeven seizoenen een van de stille krachten achter de opmars van RWDM. Na de gemiste promotie maakte Beerens - via een emotionele afscheidsbrief - zijn vertrek uit het Edmond Machtensstadion bekend.

Maar nog geen week later duikt hij alweer op in 1B. SK Deinze maakte maandagmiddag namelijk bekend dat Beerens de nieuwe CEO zal worden in de Dakota Arena; waar hij een tandem moet gaan vormen met Akihisa Iizaku. Iizaku is een pion van ACA Football Partners; de investeerdersgroep die Deinze eerder dit jaar overnam. Hij zal fungeren als Chief Strategy Officer (CSO).

"Beerens zal verantwoordelijk zijn voor de club en beslissingen op lokaal niveau, en zal ook de hoofdcontactpersoon zijn voor officiële communicatie van KMSK Deinze. Aki neemt de globale beslissingen voor zijn rekening, alsook de implementatie van de commerciële strategie van ACA Football Partners", klinkt het bij de club.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top