Stad Antwerpen lanceert eigen CS:GO-map naar aanleiding van PGL Major

CS:GO |

Ter ere van de PGL Major die maandag van start gaat, heeft de stad Antwerpen een eigen CS:GO-map uitgebracht. De map heet Antwerp Harbor en wordt op zaterdag voorgesteld in het shoppingcentrum Stadsfeestzaal. Vanaf dan is de map ook te downloaden op Steam.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Antwerpen is trots dat het de volgende Major van CS:GO mag ontvangen, dat is duidelijk. Het stadsbestuur spaart kosten noch moeite om het internationale toernooi te promoten. Dit weekend werd er zelfs een eigen Counter-Strike map uitgebracht, genaamd Antwerp Harbor, met als decor de bekende haven van Antwerpen.

Gamers kunnen op 7 mei de map uittesten in de Stadsfeestzaal. Het Antwerpse shopping center krijgt die dag een gaming booth, waar Antwerp Harbor speelbaar zal zijn. Ook komiek en gamer William Boeva zal even langskomen om zich aan een potje CS:GO te wagen.

De map zelf zit vol verwijzingen naar de stad en de Major. Op verschillende containers zijn bijvoorbeeld de logo’s van Stad Antwerpen en PGL te zien. Je kan er ook bekende Antwerpse symbolen, zoals schilderijen van Pieter Paul Rubens, Antwerpse diamanten of de populaire ‘Velo’ deelfiets, terugvinden.

Heb je geen tijd of zin om naar Antwerpen af te zakken om de map uit te proberen? Geen nood: Antwerp Harbor is nu ook beschikbaar op de Steam Workshop van CS:GO. Klik op deze link om de map te downloaden.

Ter herinnering: de Major gaat maandag al van start met de Challengers Stage. Op de Legends Stage is het wachten tot 14 mei, en de eindfase in het Sportpaleis gaat door van 19 tot 22 mei. Tickets voor de play-offs zijn nog steeds verkrijgbaar.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top