De populairste Netflix-programma's in België

Series |

Proximus Pickx geeft je een overzicht van de films en series die momenteel het populairst zijn bij Netflix-gebruikers in België.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Grond

Hoe is het mogelijk om een begrafenisonderneming in Molenbeek te vernieuwen in een Marokkaans-Belgische gemeenschap die door eeuwenoude tradities uit het moederland is gebonden? Dat probeert de ondernemer Ismael Boulasmoum uit te zoeken wanneer hij een gewaagd en riskant plan uitbroedt om aarde uit Marokko te importeren om de doden van zijn gemeenschap te begraven in de Vlaamse serie 'Grond' (‘Soil). De serie, die ondanks het relatief zware onderwerp niet gespeend is van humor, is de op twee na meest bekeken serie in België. De tragikomische serie is geregisseerd door Adil El Arbi en Bilall Fallah, regisseurs van 'Black' en 'Bad Boys for Life'.

Ontdek ‘Grond’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Bridgerton - Seizoen 2

Deze Britse serie, die het verhaal vertelt van de acht broers en zussen van de familie Bridgerton, is een instantsucces. De Bridgertons zijn op zoek naar liefde en geluk en komen voor steeds moeilijkere keuzeste staan om hun doel te bereiken. De serie is gebaseerd op de bestsellerromans van Julia Quinn. Dit tweede seizoen concentreert zich op Burggraaf Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) en zijn zoektocht naar een echtgenote. Zijn wereld wordt op zijn kop gezet wanneer de familie Sharma hun optreden maakt in Londen. Hier vind je wat meer info over deze familie van Indiase afkomst

Ontdek het tweede seizoen van ‘Bridgerton’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Marked Heart

De nieuwe Netflix-serie ‘The Marked Heart’ heeft in een week tijd kijkcijferrecords gebroken. De 14 afleveringen nemen ons mee in de wereld van orgaanhandel in Colombia. Valeria, een jonge muzikante, wordt ontvoerd door een in orgaanhandel gespecialiseerd netwerk. Haar man Simon besluit de omstandigheden van haar dood te onderzoeken. En Camille, die gered werd door Valeria's harttransplantatie, probeert uit te vinden wie haar donor is nadat zich vreemde verschijnselen voordoen na haar operatie.

Ontdek ‘The Marked Heart’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Ozark - Seizoen 4, deel 2

Hoewel de laatste aflevering van dit Netflix-drama eindigde met een dramatische dood, zullen fans niet zo lang hoeven te wachten om erachter te komen hoe de serie eindigt. De reden? Waarschijnlijk omdat de makers van Ozark willen dat het laatste seizoen in aanmerking zou komen voor de Emmy Awards 2022, aangezien het voor 31 mei moet worden uitgezonden om aan de criteria te voldoen. Hoewel Netflix alleen een teaser heeft gedeeld, is het nog onduidelijk met welke uitzonderlijke gebeurtenissen de familie Byrde deze keer wordt geconfronteerd, maar zoals Jason Bateman het uitlegt: "Een buitengewoon seizoen betekent buitengewone problemen voor de Byrdes. Ik ben opgewonden om te eindigen met een knal!".

Ontdek de laatste afleveringen van ‘Ozark’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top