Ancelotti hoopt carrière af te sluiten bij Real, Hazard hervat maandag groepstraining

La Liga | Carlo Ancelotti hoopt zijn trainerscarrière te kunnen afsluiten bij Real Madrid. De 62-jarige Italiaanse coach streek vorig jaar voor zijn tweede ambtstermijn neer in Madrid en pakte afgelopen weekend de titel met de Koninklijke.

Door Belga

Deel dit nieuws

Vorige woensdag mocht Ancelotti ook een ticket voor de finale van de Champions League boeken tegen Liverpool op 28 mei na een waanzinnige comeback tegen Manchester City.

"Ik denk dat er geen grotere club is dan Real Madrid", gaf Ancelotti te kennen in aanloop naar de derby van zondag tegen stadsgenoot Atlético. "Het mooiste zou zijn om mijn lange carrière hier af te sluiten. Als alles goed gaat, zou ik hier tot mijn 80e willen blijven werken. Ik stop als ik het niet meer leuk vind om trainer te zijn."

Traditiegetrouw vormt de eerstvolgende tegenstander in de Spaanse competitie na de titel een erehaag voor de aftrap. Atlético deelde maandag reeds mee dat niet te doen. "Als ze het toch doen, zou het geweldig zijn. Indien niet, respecteer ik de club nog steeds", aldus Ancelotti.

Ook had de leermeester nieuws over de rentree van Eden Hazard, die op 29 maart een operatie onderging. "Hij herneemt na de match van morgen de groepstraining."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top