Nieuwe avonturen van Appel en Uitje komen naar Cartoon Network

Kids | Op Cartoon Network kunnen de jongsten vanaf 9 mei genieten van nieuwe afleveringen van de geanimeerde serie ‘Appel en Uitje’.

Door Proximus

Deel dit nieuws

In ‘Appel en Uitje’ komen we terecht in een wereld waar het voedsel kan spreken. Appel en Uitje zijn twee beste vrienden die er al vroeg achter komen dat ze met hun enthousiasme en inbeeldingsvermogen de wereld op zijn kop kunnen zetten. Ze snappen niets van het moderne leven en de regels van de maatschappij, maar kunnen niet wachten om er alles over te leren.

In het tweede seizoen jagen Appel en Uitje de Amerikaanse droom na. Ze starten het ene bedrijf na het andere op, maar dat blijkt telkens moeilijker te zijn dan verwacht. Dan krijgen ze te maken met een lastige klant

‘Appel en Uitje’ is bedacht door tekenfilmmaker George Gendi toen hij werkte aan de populaire cartoonreeks ‘The Amazing World of Gumball’. Gendi spreekt in de originele Britse versie de stem in van de appel. Het uitje wordt in de originele versie vertolkt door acteur en auteur Richard Ayoade (‘The IT Crowd’).

Bekijk ‘Appel en Uitje’ van maandag tot vrijdag om 17u05 op Cartoon Network of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top