Duits spoorbedrijf belooft speciale trein richting Sevilla voor Frankfurt-fans

UEFA Europa League | Gisterenavond wist Eintracht Frankfurt zich te plaatsen voor de finale van de Europa League in Sevilla. Het succes van de Duitse ploeg zorgt voor heel wat voetbalgekte in het land.

Door Belga

Deel dit nieuws

Zo deed spoorbedrijf Deutsche Bahn via Twitter een opvallende belofte. Het beloofde namelijk dat het de Frankfurt-fans een speciale trein naar Sevilla zou aanbieden indien hun tweet 753.056 likes, zoveel als het aantal inwoners van de Duitse stad, wist te verzamelen.

"We hebben enkele Eintracht Frankfurt-supporters in ons team en hebben een deal met hen gesloten: voor 753.056 likes sturen we een speciale trein naar Sevilla", viel te lezen op het Twitteraccount van Deutsche Bahn.

De actie kan heel wat logistieke kopzorgen oplossen bij de voetbalfans uit Frankfurt. Een reguliere treinreis van Frankfurt naar Sevilla duurt in normale omstandigheden maar liefst 24 uur en vereist vier overstappen. De speciale trein die Deutsche Bahn aanbiedt in zijn Twitter-bericht, zal rechtstreeks naar Sevilla rijden.

In de finale staat Eintracht Frankfurt tegenover het Schotse Rangers FC. De wedstrijd wordt afgewerkt op 18 mei.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top