Couleur Café's 'Dub Stage' wordt "groter, harder en feestelijker dan ooit"

Muziek | De 'Dub Stage' wordt "groter, harder en feestelijker dan ooit", kondigden de organisatoren van het Couleur Café festival aan, met artiesten als Reggaebus en het Franse O.B.F Sound System. Het wereldmuziekfestival vindt plaats vlak onder het Atomium op 24, 25 en 26 juni.

Door Belga

Deel dit nieuws

In totaal zijn er 7 nieuwe namen aangekondigd voor de 'Dub Stage', waaronder O.B.F, Weeding Dub en Reggaebus, begeleid door reggaeheld Omar Perry. Eerder waren Sound System en Stand High Patrol al aangekondigd.

Reggaebus treedt twee keer op: eerst samen met hosts op vrijdag 24 juni, en een tweede keer op zondag 26 juni voor een soloconcert. Manudigital ft Caporal Negus en Zion Train, die al eerder waren aangekondigd, treden dan ook op. O.B.F. sluit het feestavondje af met Sr. Wilson en Charlie P.

Binnenkort worden meer namen voor de Black Stage bekendgemaakt.

Op het festival treden ook tal van andere acts op, zoals de Brusselse Zwangere Guy, het Afrojazz collectief Jungle By Night, Fally Ipupa, Shaggy, de Molenbeekse artiest TiiwTiiw en grote namen als Sampa the Great, Lee Fields en Youssou N'Dour

Volgens de organisatoren van het festival zijn er nog 500 kampeerplaatsen beschikbaar.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top