Harry Styles en Florence Pugh spelen de hoofdrollen in de psychologische thriller 'Don't Worry Darling’

Films |

De huiveringwekkende trailer voor Olivia Wildes nieuwe film 'Don't Worry Darling' heeft sinds de release de krantenkoppen gehaald. De psychologische thriller, met Harry Styles en Florence Pugh in de hoofdrollen, komt uit op 23 september. Proximus Pickx vertelt je er alles over.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Na haar eerste succes met 'Booksmart', is Olivia Wilde terug met haar tweede speelfilm, ‘Don't Worry Darling', die zeer intrigerend en vooral angstaanjagend belooft te zijn! Volgens Olivia Wilde is haar psychologiche thriller geïnspireerd door meesterwerken als 'The Matrix', 'The Truman Show' en 'Inception' en is de film opgevat als een ode aan scenario's die de grenzen van de verbeelding verleggen. In de trailer is het samenspel tussen realiteit en verbeelding al aanwezig en is de plot erg intrigerend, de reden dat de trailer sinds de release al de krantenkoppen heeft gehaald.

De film vertelt het verhaal van Alice en Jack, een echtpaar dat in de jaren vijftig in een afgelegen gemeenschap in de Californische woestijn woont. Maar het leven van de huisvrouw wordt overhoopgehaald door vreemde gebeurtenissen, en zij verdenkt haar man ervan een duister geheim te verbergen. Jack werkt inderdaad met de andere mannen van de gemeenschap aan een ultra-vertrouwelijk project om geavanceerde materialen te ontwikkelen, onder leiding van een nogal goeroe-achtige CEO. Voeg er een sterke plot aan toe en een angstwekkende sfeer en het resultaat is hoogstwaarschijnlijk een behoorlijk verrassende film.

Een cast die de een ommetje langs de cinema waard is

De door Olivia Wilde gekozen cast is ook de moeite waard en ziet er veelbelovend uit. Harry Styles heeft de eer om Jack te spelen, en Florence Pugh speelt zijn vrouw, Alice. Het duo siert dus de affiche als hoofdrolspelers en dat alleen al suggereert dat de acteerprestaties meer dan het bekijken waard zullen zijn. Eerst zou ook Shia Laboeuf meespelen, maar hij werd ontslagen na controverse over problematisch gedrag op de set. Olivia Wilde zal zelf ook een bijrol spelen, evenals Gemma Chan en Nick Kroll. Kortom, nog een factor die deze film veelbelovend maakt!

In afwachting kan je Harry Styles in 'Eternals' en Florence Pugh in 'Little Women' bekijken in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top