"Proces is pijnlijkste en moeilijkste dat ik ooit heb meegemaakt", getuigt Amber Heard

Films | De Amerikaanse actrice Amber Heard heeft woensdag getuigd in het smaadproces dat haar ex-man Johnny Depp tegen haar heeft aangespannen. "Dit is het pijnlijkste en moeilijkste dat ik ooit heb meegemaakt", zei ze.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Ik kan nauwelijks de woorden vinden om te beschrijven hoe pijnlijk, hoe verschrikkelijk het voor mij is om hier te zitten en het allemaal opnieuw te beleven", verklaarde ze aan het begin van haar getuigenis.

Ze had het ook over eerdere getuigen in het proces. "Sommigen ken ik, anderen niet, en ze praten over ons leven, met mijn ex-man met wie ik mijn leven deelde."

Er werd reikhalzend uitgekeken naar haar getuigenis op de veertiende dag van het geruchtmakende proces in de rechtbank van Fairfax, in de buurt van de Amerikaanse hoofdstad Washington DC, dat live werd uitgezonden op televisie en sociale media.

Johnny Depp (58) beweert dat zijn ex-vrouw zijn reputatie en carrière heeft geruïneerd nadat ze in december 2018 een opiniestuk in de Washington Post schreef waarin ze beweerde dat ze in 2016 slachtoffer was van huiselijk geweld, zonder haar voormalige echtgenoot bij naam te noemen.

Hij eist 50 miljoen dollar schadevergoeding. Dat is het bedrag dat hij met zijn rollen zou hebben verdiend als hij niet door de filmstudio's aan de deur was gezet.

De 36-jarige actrice, die schitterde in de Hollywood-blockbusters "Justice League" en "Aquaman", heeft een tegeneis van 100 miljoen dollar ingediend.

Ze beweert dat ze fysiek misbruikt en mishandeld werd sinds ze elkaar voor het eerst ontmoetten in 2009 en tijdens hun huwelijk, dat slechts twee jaar duurde, van 2015 tot 2017.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top