Liverpool-aanvoerder Van Dijk: "Eigenlijk ging alles mis"

UEFA Champions League | Aanvoerder Virgil van Dijk schrok dinsdag van de eerste helft van Liverpool in de uitwedstrijd tegen Villarreal in de halve finale van de Champions League. De Engelse topclub stond bij rust met 2-0 achter, maar wist het tij in de tweede helft alsnog te keren: 2-3.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Dit was het scenario waar we niet op hoopten natuurlijk", aldus Van Dijk tegen RTL7. "We kwamen vroeg achter en stonden de gehele eerste helft onder druk. We maakten de verkeerde keuzes en hadden weinig variatie in ons spel. Dat is best een lange lijst met dingen, ja. Eigenlijk ging alles mis. Maar weet je wat het mooie is? Het maakt geen reet uit. Ik sta voor de derde keer in vijf jaar in de finale van de Champions League met deze mooie club. Het is weer een jongensdroom."

Liverpool is ook nog in de race voor de Engelse titel en de FA Cup. Van Dijk: "Eigenlijk geniet je niet echt van de mooie momenten die er zijn. Dat komt omdat we om de drie dagen spelen. Zaterdag wacht Tottenham Hotspur alweer. Maar we moeten hier wel even van genieten."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top