Sebastiaan Bornauw is onzeker voor duel met ex-club vanwege gekneusde rug

Bundesliga | Het aantreden van VfL Wolfsburg-verdediger Sebastiaan Bornauw (23) komende zaterdag op bezoek bij 1. FC Keulen is onzeker. Hij heeft last van een ernstige kneuzing aan de rug. Dat heeft zijn club vandaag bekendgemaakt.

Door Belga

Deel dit nieuws

Zaterdag miste Bornauw het duel met VfB Stuttgart (1-1), nadat hij zich in de laatste training voor die partij had geblesseerd aan de rug.

Het duel met 1. FC Keulen is een bijzondere wedstrijd voor Bornauw. Van 2019 tot 2021 verdedigde hij de kleuren van de club uit Noordrijn-Westfalen, waarna hij de overstap maakte naar Wolfsburg.

Begin 2021 sukkelde Bornauw al eens met de rug. Hij moest toen in februari geopereerd worden aan de wervelkolom. De ingreep kon echter in eerste instantie niet doorgaan vanwege een allergische reactie bij de verdoving. Bij een tweede poging verliep de operatie wel volgens plan.

Dit seizoen speelde Bornauw tot dusver 30 wedstrijden bij de Wolven. Daarin scoorde hij één keer. Met nog twee speeldagen voor de boeg is Wolfsburg 13e in de Bundesliga met 38 punten.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top