Kylie Minogue keert terug naar finale van 'Neighbours'

Muziek | De Australische zangeres Kylie Minogue zal samen met de Australische acteur Jason Donovan eenmalig terugkeren naar de set van 'Neighbours' om de finale van de populaire serie in te blikken. Er komt na 37 seizoenen een einde aan 'Neighbours' omdat een belangrijke sponsor is weggevallen.

Door Belga

Deel dit nieuws

Jason Herbison, de uitvoerende producent van de serie, maakte het nieuws via Twitter bekend. De man schreef dat Minogue en Donovan deel zullen uitmaken van de grote finale van 'Neighbours'. "Scott (Jason Donovan) en Charlene (Kylie Minogue) zijn het ultieme 'Neighbours'-koppel. Het einde van de reeks zou niet compleet zijn zonder hen." Zowel Donovan als Minogue zijn al meer dan dertig jaar niet meer te zien in de reeks.

Begin maart raakte bekend dat er na 37 jaar een einde komt aan 'Neighbours', bij ons beter bekend als 'Buren'.

Volgens de producenten liepen de kosten voor de productie te hoog op en moesten ze op zoek naar nieuwe sponsors. De Britse zender Channel 5, die de Australische serie sinds 2008 uitzendt, trekt zich immers terug. De laatste aflevering van de serie wordt wellicht in augustus uitgezonden.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top