Manchester United pakt driepunter tegen Brentford

Premier League | Manchester United heeft maandag na drie wedstrijden zonder overwinning opnieuw een zege geboekt tegen Brentford op de 35e speeldag in de Premier League. Het werd 3-0 op Old Trafford.

Door Belga

Deel dit nieuws

Al na negen minuten opende Bruno Fernandes de score in de laatste thuismatch van het seizoen van United. Cristiano Ronaldo verdubbelde in de 61e minuut de voorsprong vanaf de strafschopstip, nadat de VAR op het einde van de eerste helft een doelpunt van de Portugees had afgekeurd vanwege buitenspel. In de 72e minuut legde Raphaël Varane de wedstrijd in een beslissende plooi.

Met nog twee te spelen wedstrijden is ManU teleurstellend zesde met 58 punten. Nummer vijf Tottenham telt drie punten meer, maar heeft wel twee matchen minder gespeeld. Brentford staat met 40 punten op de 14e stek.

In La Liga eindigde Getafe - Betis op 0-0. Betis, vijfde in de stand, ziet zo de afstand toenemen tot de top vier en een bijhorend Champions League-ticket. Het volgt nu op drie punten van nummer vier Atlético Madrid. Getafe is 15e met 36 punten.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top