Play4 laat mama’s genieten van heerlijk gebak in ‘Bake Off Vlaanderen Moederdag’

Films | Zondag zetten we naar jaarlijkse traditie terug onze mama’s in de bloemetjes. Ook televisiezender Play4 wil moederdag vieren en zendt in functie daarvan een speciale editie van ‘Bake Off Vlaanderen’ uit. Drie duo’s uit bekend Vlaanderen zullen hun beste kookkunsten uithalen om een hemelse lekkernij op tafel te toveren

Door Proximus

Deel dit nieuws

Net voor de start van het nieuwe seizoen van ‘Junior Bake Off Vlaanderen’ doen de programmamakers het nog één keer met volwassen hobbykoks. Drie duo’s koken in de tent van het programma voor de moeder van het gezin. De jury daagde de bekende Vlamingen uit om een lekkere en bijzondere creatie op tafel te toveren. Maar lukt hen dat ook?

Bekende papa’s koken met kinderen

In totaal werden drie bekende papa’s uitgenodigd. Elk van hen mocht bovendien een van hun kinderen of pluskinderen uitnodigen om als duo een heerlijk stuk gebak klaar te maken. Presentator Jeroom omschreef de aflevering als de ‘MILF-special’, hoewel de vaders des huizes het liever houden op ‘Bake Off Vlaanderen Moederdag’. 

Het eerste duo bestaat uit Sam Gooris en zoon Kenji. Zij zullen koken voor mama Kelly Pfaf. In de trailer van het programma zien we haar al proeven van de creatie van haar mannen. Uiteindelijk reageerde ze in het filmpje ook met de woorden: “Ik ben blij dat ik nog leef. Waarvoor mijn oprechte dank”, waardoor we al kunnen vermoeden wat voor taart Sam en Kenji maakten. 

Ten tweede komen Danny Timmermans en diens plusdochter Gloria Monserez aan bod. Ook in het voorfilmpje zagen we de presentatrice van Studio Brussel al klungelen met haar bereiding. Of het haar lukt om toch iets lekkers op tafel te zetten voor mama Machteld Timmermans valt nog af te wachten. Tenslotte halen ook nog acteur Christophe Stienlet met zoon Juneau hun kooktalent naar boven om hun moeder te laten genieten van een stuk gebak.

Bekijk ‘Bake Off Vlaanderen Moederdag’ op woensdag 4 mei op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top