Degradatie lijkt onafwendbaar voor Watford en Kabasele na verlies in kelderkraker

Premier League | Watford heeft op de 35e speeldag van de Premier League een fatale nederlaag geleden in de kelderkraker tegen Burnley (1-2).

Door Belga

Deel dit nieuws

De thuisploeg stond nochtans lange tijd 1-0 voor na een vroeg eigen doelpunt van James Tarkowski (8'), maar Jack Cork (83') en Josh Brownhill (86') deden de wedstrijd in het slot nog helemaal kantelen in het nadeel van Watford en Christian Kabasele.

Door het verlies lijkt het als voorlaatste gerangschikte Watford de degradatie naar de Championship niet meer te kunnen ontlopen. Het heeft 22 punten op de teller en met nog vier matchen voor de boeg zijn er dat 12 minder dan Leeds, dat als zeventiende op de eerste veilige plaats staat in de Engelse hoogste voetbalafdeling.

Op hetzelfde moment waren Leander Dendoncker en Wolverhampton niet opgewassen tegen het Brighton van Leandro Trossard (0-3). De Limburger nam in de 70e minuut de 0-2 voor zijn rekening. Wolverhampton bekleedt de achtste positie met 49 punten, terwijl Brighton een positie lager geposteerd staat met 44 stuks.

Verder nog moest Southampton in eigen huis zijn meerdere erkennen in Crystal Palace en bankzitter Christian Benteke met 1-2, terwijl het doek viel voor hekkensluiter Norwich op verplaatsing bij Aston Villa (2-0).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top