Voetbalmakelaar Mino Raiola (54) is overleden

Voetbal | De bekende voetbalmakelaar Mino Raiola is op 54-jarige leeftijd overleden. Dat wordt bevestigd via zijn sociale media.

Door Belga

Deel dit nieuws

De Italiaanse Nederlander was al een tijdje op de sukkel met zijn gezondheid. Hij behartigde de belangen van sterspelers als Erling Haaland, Zlatan Ibrahimovic en Paul Pogba. Eerder was hij ook de zaakwaarnemer van Romelu Lukaku.

Donderdag werd Raiola al eens dood verklaard door Italiaanse media, dat bleek toen voorbarig.

"Het is met immens verdriet dat wij het heengaan melden van de meest zorgende en fantastische voetbalmakelaar die er ooit geweest is", opent een bericht op de Twitteraccount van Raiola, ondertekend door de familie Raiola. "Mino vocht tot het einde met dezelfde kracht die hij aan de onderhandelingstafel toonde om zijn spelers te verdedigen. Zoals steeds maakte Mino ons trots en besefte hij het nooit."

"Mino raakte zovele mensen door zijn werk en schreef een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het moderne voetbal", klinkt het nog. "Zijn aanwezigheid zal altijd worden gemist. Mino's missie om van het voetbal een betere plek te maken voor spelers zal voortgezet worden met dezelfde passie. Wij danken iedereen voor de enorme steun in deze moeilijke tijden en vragen de privacy van de familie en vrienden te respecteren in deze momenten van rouw."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top