Entourage ontkent dat Mino Raiola is overleden

Voetbal | De entourage van Mino Raiola ontkent dat de bekende voetbalmakelaar op 54-jarige leeftijd overleden is. Dat meldden Italiaanse media eerder op de dag.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Ik ben verontwaardigd over de telefoontjes van pseudojournalisten die speculeren over het leven van een man die aan het vechten is", verklaarde Alberto Zangrillo, hoofd van de afdeling Anesthesie en Reanimatie van het San Raffaele-ziekenhuis, aan het Italiaanse nieuwsagentschap ANSA. De toestand van Raiola is zeer ernstig. Hij wordt al enkele maanden behandeld in het San Raffaele-ziekenhuis.

Het Twitteraccount van Raiola meldt: "De status van mijn gezondheid op dit moment: ik ben boos omdat ik voor de tweede keer in vier maanden dood ben verklaard. Ik kan blijkbaar uit de dood opstaan."

Bij de NOS stelde José Fortes Rodriguez, de rechterhand van de zaakwaarnemer, dat Raiola niet is overleden. "Hij ligt slecht, maar is niet overleden." 

De Italiaanse Nederlander zou al een tijdje op de sukkel zijn met zijn gezondheid. Raiola behartigt de belangen van onder anderen sterspelers Erling Haaland, Zlatan Ibrahimovic en Paul Pogba. Eerder was hij ook de zaakwaarnemer van Romelu Lukaku.

In januari verschenen berichten over een spoedoperatie in Italië vanwege een longaandoening. Op Twitter sprak Raiola die berichten toen tegen, het ging volgens hem om een gewone medische check-up.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top