VALORANT: KennyS zou met OG Esports aan volgende split deelnemen

Esports |

Volgens de nieuwssite DotEsports zou de Fransman Kenny "KennyS" Schrub binnenkort zijn comeback maken in de esportwereld. De voormalige CS:GO-ster traint naar verluidt met het VALORANT-team van OG Esports voor de volgende split van VRL: France.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het volgende deel van VALORANT's Franse regionale competitie, VRL: Revolution, lijkt explosief te worden. Terwijl de mercato al enkele weken aan de gang is, doen geruchten de ronde over de verrassingen van deze zomersplit. Terwijl iedereen zich verkijkt op Karmine Corp, dat binnenkort zou moeten toetreden tot de competitie na de toevoeging van twee slots, zou een bekende CS:GO-persoonlijkheid zich aan de FPS van Riot willen wagen.

Volgens de bronnen van de gespecialiseerde nieuwssite Dot Esports en 1PV reporter neLendirekt, zou de Fransman KennyS trainen met het VALORANT-team van OG Esports, deelnemer aan de competitie sinds de oprichting afgelopen februari.

Hij zou het roster bestaande uit landgenoten Benjamin "uNKOE" Chevasson, Théo "OniBy" Tarlier, Joey "fxy0" Schlosser en Mathieu "LaAw" Plantin vervolledigen, en Adam "LeeN" Caillol vervangen, die begin april door de organisatie op de bank werd gezet. De ploeg eindigde als vierde in het reguliere seizoen en kwalificeerde zich voor de play-offs. OG strandde in de halve finales tegen Team BDS.

Dit zou voor de Fransman, deelnemer aan de grootste CS:GO-toernooien ter wereld, een terugkeer naar een lager niveau betekenen. Tijdens zijn beste periode maakte KennyS deel uit van verschillende legendarische teams, zoals VeryGames, Team LDLC, Team EnVyUs, en G2 Esports, waar hij op de bank zat. Hij werd beschouwd als een van de beste AWPers in het spel en won enkele grote titels, zoals het 5e seizoen van de ESL Pro League en DreamHack Malmö 2017.

We zullen echter moeten wachten tot het begin van het seizoen om te zien hoe de Fransman het er in een VALORANT-competitie vanaf brengt. Ter herinnering: de Belgische organisatie Sector One is de titelhouder, na een overwinning in de grote finale tegen Team BDS.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top