Ontdek Fade, de nieuwste agent in VALORANT

Esports |

Maandagavond werd de 20e agent van de tactische FPS VALORANT onthuld. Genaamd Fade, deze initiator heeft een geweldige set abilities. Wij tonen je dit alles, met als bonus de mening van content creator Saiven, die deze nieuwe agent exclusief kon testen.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Slechts drie maanden na de release van de agent, Neon, hebben de VALORANT-ontwikkelaars de 20e agent onthulden die in het spel beschikbaar zal zijn. De dagen van de bèta, toen slechts de helft van deze personages beschikbaar was, zijn al lang voorbij. Laten we samen uitzoeken wat een geduchte agent Fade de komende weken moet worden.Fade’s Ability Kit

Seize - 200 credits

Rust jezelf uit met nachtmerrieachtige inkt. Schiet om de bol te gooien die na een bepaalde tijd op de grond zal vallen. Bij het raken van de grond zal de inkt exploderen en een zone creëren waarin vijanden die erin gevangen zitten niet op normale wijze uit kunnen ontsnappen. Hergebruik de mogelijkheid om het projectiel vroeg uit de vlucht te laten vallen.

Haunt - Free

Rust jezelf uit met een nachtmerrieachtige entiteit. Schiet om de bol te gooien die na een bepaalde tijd op de grond zal vallen. Bij het raken van de grond zal de bol veranderen in een nachtmerrieachtige entiteit die de locatie van vijanden in zijn line of sight zal onthullen. Vijanden kunnen deze entiteit vernietigen. Druk een tweede keer op vuren om het projectiel vroeg uit de vlucht te laten vallen.

Prowler - 300 credits

Rust jezelf uit met een Prowler. Schiet om de Jager uit te zenden. De Prowler reist in een rechte lijn en zal zich richten op alle vijanden of sporen in zijn frontale vision cone, en ze achtervolgen, waarbij hij ze bijna zal zien als hij ze bereikt. Houd de vuurknop ingedrukt om de Prowler in de richting van je crosshair te sturen. Prowlers kunnen vernietigd worden. Deze ability heeft twee charges.

Nightfall - 7 ultimate points

Rust jezelf uit met de kracht van Fear. Schiet om een grote golf van nachtmerrieachtige energie door muren te sturen. Vijanden op zijn pad worden doof, en nemen 12 seconden lang vervalschade. Bovendien zal een spoor op de grond elke speler die wordt geraakt gedurende enkele seconden volgen, zodat je hun bewegingen kunt zien. 


Gezien haar abilities zou Fade heel effectief moeten blijken te zijn in het oplossen van meer gecompliceerde situaties. Haar vaardigheden lijken ontworpen te zijn om het gemakkelijker te maken een door de vijand bezette plaats te heroveren.

Hoewel je bij het zien van haar abilities misschien de indruk krijgt dat ze sterk is, of zelfs te sterk, wilden we weten wat content creator en Riot Partner SaivenTV ervan vond. De Belg was een van de gelukkigen die het spel in preview heeft getest. "We krijgen een agent waarmee veel gespeeld zal worden. Ze is een initiator, maar kan ook agressiever gespeeld worden door de main duelists. Ze staat boven de rest, maar ik denk niet dat ze te sterk is."

Fade zal beschikbaar zijn aan het begin van act 2 van episode 4, eind april 2022.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top