City veegt vloer aan met Watford, Leicester bijt tanden stuk op Aston Villa

Premier League | Op de 34e speeldag van de Premier League heeft Manchester City zijn leidersplaats nog wat extra in de verf gezet. Degradatiekandidaat Watford had zaterdag geen verhaal en droop af met 5-1.

Door Belga

Deel dit nieuws

Gabriel Jesus (4, 23', 49' en 53') was de grote man bij City met een vierklapper. Kevin De Bruyne, die net voor het uur mocht gaan rusten, leverde de assist voor de tweede en vierde goal van Jesus. Tussendoor mocht ook Rodi (34') zijn doelpuntje meepikken, niet zo lang nadat Hassane Kamara (28') op aangeven van voormalig Club Brugge-aanvaller Emmanuel Dennis voor de aansluitingstreffer had gezorgd. Christian Kabasele maakte de 90 minuten vol in het bezoekende kamp.

De Citizens tellen 80 punten slaan op die manier voorlopig een kloofje van vier punten met eerste achtervolger Liverpool. Watford staat 19e en voorlaatste met 22 punten.

Leicester, met Timothy Castagne en Youri Tielemans in de basis, kon op hetzelfde moment dan weer geen afstand nemen van Aston Villa. Geen van beide teams slaagde erin de netten te laten trillen. De Foxes bevinden zich op de tiende plaats met 42 punten.

Verder nog eindigde het duel tussen rode lantaarn Norwich en Newcastle op 0-3.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top