Deze programma's en films mag je deze week zeker niet missen!

Films | Zoals elke maandag vlooit Proximus Pickx de programmagidsen uit, op zoek naar interessante, opmerkelijke of leuke suggesties. Dit zijn onze kijktips voor deze week!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandag: 'Pirates of the Caribbean: At World's End'

Sinds zijn doorbraak in 'Edward Scissorhands' heeft Johnny Depp een reeks aan diverse rollen vertolkt in films. Naar eigen zeggen wilde hij niet 85 jaar worden en zijn kleinkinderen horen zeggen dat hun opa "domme dingen deed in films". "Ik heb liever dat ze zeggen dat ik gek ben", verklaarde hij. Hoewel de acteur momenteel nog geen 85 jaar is, wordt er wel nu al over hem gezegd dat hij gek is. Meer bepaald door zijn ex-vrouw Amber Heard, tegen wie hij nu getuigt in een rechtszaak over hun vechtscheiding. Maar laat dat je kijkplezier voor deze film niet vergallen.

Bekijk ‘Pirates of the Caribbean: At World's End’ op maandag 25 april om 20u35 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Dinsdag: 'Philadelphia'

We konden 'Junior op zoek naar de liefde' als tv-tip geven, deze reeks gaat vanavond van start op Eén. Maar na de lotgevallen van Eddy, Stephanie en een reeks andere Planckaerts vonden we het tijd voor een originelere suggestie. Gelukkig is er nog Tom Hanks, die in de Oscarwinnende film 'Philadelphia' gestalte geeft aan de jonge, succesvolle advocaat Andrew Beckett. Hij wordt ontslagen nadat bij hem de eerste tekenen van aids zichtbaar worden. Beckett wil een rechtszaak aanspannen maar vindt geen advocaat vanwege zijn ziekte. Enkel de homofobe advocaat Joe Miller (een rol van Denzel Washington) wil hem na enig aarzelen verdedigen. Zelfs 29 jaar na de release laat deze film je ongetwijfeld niet onberoerd.

Bekijk ‘Philadelphia’ op dinsdag 26 april om 20u35 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Woensdag: 'Luchthaven 24/7'

Als oplettende lezer heb je misschien opgemerkt dat de vorige twee tips te zien waren op VTM4. Dat is louter toeval. Daarom schakelen we nu over naar Eén, waar woensdag het tweede seizoen van 'Luchthaven 24/7' in première gaat. Het begint al meteen goed met een grote heroïnevangst. Gelukkig werkt de douane op Brussels Airport efficiënt en kan de vlucht op tijd vertrekken. In tegenstelling tot andere luchthavendocumentaires draait deze reeks niet om het luchthavenpersoneel maar wel over diensten zoals de luchtvaartpolitie, de douane, de controletoren van Skeyes en zelfs de piloten.

Bekijk ‘Luchthaven 24/7’ op woensdag 27 april om 20u40 op Eén, VRT NU of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Donderdag: 'Allo bij'

Als oplettende lezer heb je misschien ook opgemerkt dat we het in de tv-tip van dinsdag tijd vonden voor iets anders dan de Planckaerts. Maar voor vader Eddy Planckaert maken we vandaag een uitzondering. Hij is te zien in de eerste aflevering van het vijfde seizoen van 'Allo bij', een reeks waarin reportagemaker Luk Alloo graaft in het verleden van BV's. In het verleden toonde Alloo al aan dat hij zijn gesprekspartners soms verrassende en onbekende verhalen kan ontlokken, reden genoeg om ook naar deze aflevering te kijken.

Bekijk ‘Allo bij’ op donderdag 28 april om 21u50 op VTM, VTM GO of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Vrijdag: 'Aquaman'

'Aquaman' is niet alleen een verhaal over de heerser van Atlantis en de koning van de zeven zeeën, maar ook een verhaal van lange adem. Er was immers al in 2004 sprake van een verfilming van het scenario. Waarom het dan nog tot 2018 duurde tot deze superheldenfilm het levenslicht zag, weten alleen scenarioschrijvers Will Beall en Kurt Johnstad. Hoe dan ook was het lange wachten de moeite waard, want de film werd een enorm kassucces met een wereldwijde opbrengst van 1,148 miljard Amerikaanse dollar. 

Bekijk ‘Aquaman’ op vrijdag 29 april om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top