Succes van ‘The Flight Attendant’ verlengd: seizoen 2 weldra te zien op Streamz

Films | Liefhebbers van ‘The Big Bang Theory’ kunnen Kaley Cuoco binnenkort terug op het kleine scherm zien in een nieuw seizoen van ‘The Flight Attendant’. Het vervolg van deze komische reeks is vanaf 22 april te bekijken op Streamz.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Aanvankelijk geen tweede seizoen

Hoewel de producenten van deze reeks aanvankelijk geen vervolgseizoen beloofden, komt daar nu verandering in. Door het grote succes van de eerste afleveringen werd beslist om alsnog te werken aan een vervolg. Dat draait nog steeds rond Cassie Bowden, de stewardess met een alcoholprobleem

In het eerste seizoen draaide het verhaal als een whodunnit rond de jonge vrouw. Wanneer ze op een dag wakker wordt, ligt ze naast een dode man. Hoewel Bowden zich niet kan herinneren, zien velen haar wel als hoofdverdachte. In het hele eerste seizoen probeert de stewardess er alles aan te doen om haar naam te zuiveren.

Van partygirl tot geheim agent

Uiteindelijk slaagde Cassie in haar opzet en in het tweede seizoen volgt het verhaal de jongedame in een nieuw hoofdstuk van haar leven. De stewardess verhuist naar Los Angeles en aanvaardde een bijbaantje bij de CIA, de Amerikaanse geheime dienst. Bovendien focust het tweede seizoen ook meer op het alcoholprobleem van de hoofdrolspeelster. Terwijl dat in het eerste seizoen meer op de achtergrond verdween door de situatie rond de dode man, gaat Cassie nu meer op zoek naar haar persoonlijkheid in situaties zonder alcohol. 

Toch komt ook in het tweede seizoen een duister verhaal bovendrijven. Terwijl Bowden probeert uit te zoeken wie ze is wanneer ze niet drinkt en gaat samenwonen met haar vriend, zorgt haar nieuw bijbaantje voor problemen. Via de CIA raakt ze in bijzondere situaties en door haar gebrek aan ervaring kan ze zich maar moeilijk juist gedragen. In een wereld vol geheimhouding laat Cassie soms te veel informatie los, en dat brengt haar meer dan eens in gevaar. Ze wordt getuige van een moord en geraakt verstrengeld in een internationale intrige. Opnieuw staat haar leven helemaal op z’n kop.

Oude en nieuwe gezichten

Met Cuoco als hoofdpersonage gaan de producenten verder op het succes van het eerste seizoen. Ook Zosia Mamet, Griffin Matthews, Deniz Akdeniz, Rozie Perez, T.R. Knight , Yasha Jackson en Audrey Grace Marshall keren terug in het vervolg. 

Anderzijds maken ook Mo McRae, Callie Hernandez, JJ Soria, Alanna Ubach, Cheryl Hines, Jessie Ennis, Mae Martin, comedien Margaret Cho, Santiago Cabrera, Shohreh Aghdashloo en Sharon Stone hun opwachting. Die laatste vertolkt de rol van Cassie's moeder. 

Het tweede seizoen van de donkere komedie op Streamz gaat in premiere op vrijdag 22 april met twee afleveringen. Een week later verschijnen er opnieuw twee afleveringen, gevolgd door één aflevering per week tot en met 26 mei. 

Ontdek 'The Flight Attendant' nu op Streamz via Proximus Pickx! Ontdek het aanbod en probeer de tv-optie 1 maand gratis uit via deze link/ de promotiecode 'PROXIMUS1M'. Daarna betaal je 11,95 euro per maand. Klik hier om te achterhalen hoe eenvoudig je je Streamz-account activeert.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top