Is Nisqy op weg naar MAD Lions?

League of Legends | Yasin "Nisqy" Dinçer, die sinds het begin van de Spring Split op de bank zat bij Fnatic, heeft naar verluidt een principe-akkoord bereikt met MAD Lions in de aanloop naar de 2022 Summer Split. De Belg wordt naar verwachting de nieuwe midlaner voor de organisatie die in 2021 tweevoudig Europees kampioen werd. 

Door Proximus

Deel dit nieuws

Vier maanden na zijn ontslag bij Fnatic zou de Belg Yasin "Nisqy" Dinçer wel eens zijn comeback kunnen maken. Volgens Upcomer heeft hij een akkoord bereikt met MAD Lions. Deze overeenkomst betreft de aanwerving van de Belg in het roster voor de Summer Split van 2022. 

De organisatie had niet enkel belangstelling voor de Belg, maar had ook oog voor de Fransman Vincent "Vetheo" Berrié, een centraal element in het roster van Misfits Gaming. Uiteindelijk zou Nisqy de gelukkige zijn om de plaats in te nemen van Steven "Reeker" Chen, die tijdens de wintermercato door BIG werd gerekruteerd. 

Ter herinnering, Nisqy was zijn plaats in de ploeg kwijtgeraakt door de komst van midlaner Marek "Humanoid" Brázda van MAD. De onderhandelingen met Cloud9, de voormalige ploeg van de Belg, liepen al snel stuk nadat de twee organisaties het niet eens raakten over een transfersom. De speler gaf commentaar op de situatie op Twitter. Vier maanden later zou hij de vroegere positie van diezelfde Humanoid terug moeten krijgen.Na twee opeenvolgende titels in 2021 heeft MAD Lions een moeilijke split achter de rug. De titelverdedigers zakten naar de zevende plaats en werden zo voor de poorten van de play-offs gestopt. De organisatie werd zo de eerste Europese kampioen die zich niet kon plaatsen voor de final bracket van de daaropvolgende split. 

Nu is het wachten op een officiële bevestiging van de organisatie. De lucht is toch al een beetje opgeklaard voor onze landgenoot, die gedwongen werd rust te nemen. Laten we hopen dat het weerzien met zijn goede vriend Armut, toplaner van het roster, goed verloopt.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top